Termometr

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Mariusz2053
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 47
Rejestracja: czw sty 04, 2018 20:02

Termometr

Post autor: Mariusz2053 » pt sty 19, 2018 17:51

Witam chcialem sie dowiedziec czy u mnie w golfie jest termometr powietrza golf 4 1999 1.4 16V



Awatar użytkownika
grandi
Lord GTI
Lord GTI
Posty: 3828
Rejestracja: śr lut 07, 2007 02:04
Lokalizacja: Boat city
Auto: Octavia
Silnik: AQY

Termometr

Post autor: grandi » pt sty 19, 2018 19:18

prawe lusterko


...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...

Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Mariusz2053
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 47
Rejestracja: czw sty 04, 2018 20:02

Termometr

Post autor: Mariusz2053 » pt sty 19, 2018 19:54

Jak lusterko jak wlaczyc ten termometr mam nie dawno auto i wlasnie niewiemajj



Awatar użytkownika
Qto
_
_
Posty: 19227
Rejestracja: pt wrz 01, 2006 19:14
Lokalizacja: Guadalajara
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Termometr

Post autor: Qto » pt sty 19, 2018 21:19

chodzi o czujnik temperatury zewnętrznej? Jest jeśli w aucie jest Climatronic i/lub licznik z komputerem pokładowym.
W lusterku nic nie ma...czujnik jest za lewą kratką w zderzaku...o ile jest



Awatar użytkownika
Mariusz2053
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 47
Rejestracja: czw sty 04, 2018 20:02

Termometr

Post autor: Mariusz2053 » pt sty 19, 2018 21:43

Jest klimatyzacja manualna i licznik bez komputera ale ktos to muwil ze zamiast godziny jest tez temperatura zewnetrzna to jak to ustawic.



deskjet
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Posty: 552
Rejestracja: czw sie 25, 2011 20:37
Auto: Golf IV
Silnik: ALH+

Re: Termometr

Post autor: deskjet » pt sty 19, 2018 21:57

To zalezy czy masz licznik z mfa. Manetka od wycieraczek posiada jeszcze jakiś przełącznik oprócz tego wystającego którym się ustawia długość przerwy w pracy wycieraczek?
Tak jak kolega wyżej napisał sprawdź za lewą kratką w zderzaku (strona kierowcy) czy jest czujnik czy go nie ma


ALH + 205 + CHIP 140KM/318Nm :bigok:

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Posty: 19227
Rejestracja: pt wrz 01, 2006 19:14
Lokalizacja: Guadalajara
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Termometr

Post autor: Qto » pt sty 19, 2018 22:06

Mariusz2053 pisze:ktos to muwil ze zamiast godziny jest tez temperatura zewnetrzna
pod warunkiem, że jest licznik z komputerem pokładowym MFA



Awatar użytkownika
Mariusz2053
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 47
Rejestracja: czw sty 04, 2018 20:02

Termometr

Post autor: Mariusz2053 » pt sty 19, 2018 22:20

Na manetce jest jeden wystajacy od dlugosci wycieraczek tego drugiego niema



Awatar użytkownika
Mariusz2053
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 47
Rejestracja: czw sty 04, 2018 20:02

Termometr

Post autor: Mariusz2053 » pt sty 19, 2018 22:43

A jak sie go zmienia zamiast godz temperature



lg1984
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 361
Rejestracja: czw kwie 05, 2012 20:16

Re: Termometr

Post autor: lg1984 » pt sty 19, 2018 23:10

Mariusz2053 pisze:Na manetce jest jeden wystajacy od dlugosci wycieraczek tego drugiego niema
Mariusz2053 pisze:A jak sie go zmienia zamiast godz temperature
:panna: Więc jak niby chcesz cokolwiek zmienić jak masz zwykłą manetkę, licznik bez MFA i brak czujnika. Chyba że ktoś manetkę zmienił na zwykłą, ale malo prawdopodobne. Tak ciężko sprawdzić czy za kratką masz czujnik?



Awatar użytkownika
Mariusz2053
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 47
Rejestracja: czw sty 04, 2018 20:02

Termometr

Post autor: Mariusz2053 » sob sty 20, 2018 19:44

Jest kolo klaksonu jakis czujnik bo patrzylem



Awatar użytkownika
Qto
_
_
Posty: 19227
Rejestracja: pt wrz 01, 2006 19:14
Lokalizacja: Guadalajara
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Termometr

Post autor: Qto » sob sty 20, 2018 19:46

a może to była wtyczka do drugiego klaksonu?

Daj jakieś zdjęcia bo tak błądzić to możemy jeszcze długo...



Awatar użytkownika
Mariusz2053
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 47
Rejestracja: czw sty 04, 2018 20:02

Termometr

Post autor: Mariusz2053 » pn sty 22, 2018 22:13

Jutro zrobje zdjecie i wstawie



Awatar użytkownika
Mariusz2053
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 47
Rejestracja: czw sty 04, 2018 20:02

Termometr

Post autor: Mariusz2053 » ndz sty 28, 2018 18:05

Takie cos jest kolo klaksonuObrazek



ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości