masz poradekostek007 pisze:Nada się do MFD ? W ogole co trzeba mieć za przjściówki/adaptery, żeby połączyć navi mfd z dekoderem dvb-t ?

viewtopic.php?p=5847924#p5847924" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderator: VIP
masz poradekostek007 pisze:Nada się do MFD ? W ogole co trzeba mieć za przjściówki/adaptery, żeby połączyć navi mfd z dekoderem dvb-t ?

nie ma 1/2 FIS bez canDratwa pisze:1) są zegary z FISem bez CAN? Full FIS widziałem, że istnieje, ale jest trudno dostępny, co z 1/2 FIS?
takDratwa pisze:2) zegary MFA łatwo dostać?
Prawdopodobnie wiązka, manetka, licznik i sporo rozbieraniaDratwa pisze:4) Czy dużo jest rzeźby przy instalowaniu zegarów FIS/MFA? Chodzi mi tutaj o jakieś czujniki itd. Wiem, że jest temat "instalacja MFA krok po kroku", ale ten temat jest stary i nie mogę go zrozumieć, jestem laikiem
 Jeżeli chcesz sam dołożyć sobie MFA to temat, który podałeś musisz czytać, innej drogi nie ma. Podobne porady są też na forum passata.
 Jeżeli chcesz sam dołożyć sobie MFA to temat, który podałeś musisz czytać, innej drogi nie ma. Podobne porady są też na forum passata.

hayperekpo pisze:Z innej beczki: nie ma ktoś na zbyciu plastikowego uchwytu od osłony szyberdachu?

Hayperek, możesz troszkę jaśniej?hayperekpo pisze:Dratwa, pokombinuj z ECU które będzie mieć już CAN. Wtedy możesz mieć 1/2 za pół darmo i tańszego pełnego FIS'a
Z innej beczki: nie ma ktoś na zbyciu plastikowego uchwytu od osłony szyberdachu?
 Kupiłem OBD II na Bluetooth, ale nie działało, bo nie chciał się komunikować z ECU.
 Kupiłem OBD II na Bluetooth, ale nie działało, bo nie chciał się komunikować z ECU.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości