katy poustawiane,zbieznosc..maja butle do naciagu opon nawet
 katy poustawiane,zbieznosc..maja butle do naciagu opon nawet  a w poprzednim warsztacie mechanik upocil sie i stwierdzil ze "bedzie dobrze" zostawiajac 3,5st negatyw
 a w poprzednim warsztacie mechanik upocil sie i stwierdzil ze "bedzie dobrze" zostawiajac 3,5st negatyw 
Moderator: G0 Karcio

katy poustawiane,zbieznosc..maja butle do naciagu opon nawet
 katy poustawiane,zbieznosc..maja butle do naciagu opon nawet  a w poprzednim warsztacie mechanik upocil sie i stwierdzil ze "bedzie dobrze" zostawiajac 3,5st negatyw
 a w poprzednim warsztacie mechanik upocil sie i stwierdzil ze "bedzie dobrze" zostawiajac 3,5st negatyw 

"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
 "Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.." 

wiesz co, ranty są wypolerowane (może nie widać tego na zdjęciach z wczoraj ale koła tak jak całe auto były brudne) - ramiona też myślę wypolerować w zimie, ale narazie mam inne priorytety (hehe np. walka z przodem żeby dało się zejść niżejMK_TRE pisze:mie myslales zeby dac to kolo w poler byloby o krok blizej do g-style
 )
 )obaj wiemy że będzie tylko to zależy od koła !..:VoyteQ:.. pisze:ale weźcie pod uwagę to, że na 17' auto nigdy nie będzie leżało tak blisko ziemi jak na 15 czy 16..

jedyne wyjscie - zmiana kółek
 jedyne wyjscie - zmiana kółek  17/7j to najlepsze koło to mk III jeśli już mowa o 17 zool
 17/7j to najlepsze koło to mk III jeśli już mowa o 17 zool  i wtedy nawet te -85 robi szał pał...
 i wtedy nawet te -85 robi szał pał...  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości