Niedługo chce wrzucić centralny w scyzoryku (w tej chwili jest centralny zamykany normalnie zamkiem tzn. zamykasz jedne drzwi zamykają się wszystkie
 ) ma być scyzor i ma być w orginale w miarę możliwości robione czyli moduł komfortu itd.... Mam takie pytanie chciałbym zrobić "taka akcje "
 ) ma być scyzor i ma być w orginale w miarę możliwości robione czyli moduł komfortu itd.... Mam takie pytanie chciałbym zrobić "taka akcje "   żeby (scyzor 3 przyciski) po dwu krotnym wciśnięciu otwierania bagażnika, klapa sama poszła do góry ... znane mi to jest z mercedesa ( każda c klasa i  wzwyż, chyba, audi A5 napewno) czy ma ktoś może coś takiego u siebie? albo teoretycznie wie jak to zrobić ?? czy jakieś inne siłowniki są do tego potrzebne ... jakieś schematy, cokolwiek
  żeby (scyzor 3 przyciski) po dwu krotnym wciśnięciu otwierania bagażnika, klapa sama poszła do góry ... znane mi to jest z mercedesa ( każda c klasa i  wzwyż, chyba, audi A5 napewno) czy ma ktoś może coś takiego u siebie? albo teoretycznie wie jak to zrobić ?? czy jakieś inne siłowniki są do tego potrzebne ... jakieś schematy, cokolwiek  ... Czy daje rade taki myk, tylko w sedanie zrobić
 ... Czy daje rade taki myk, tylko w sedanie zrobić   ???
  ???

strasznie mi się to podoba
 strasznie mi się to podoba   może mocne silowniki + jakas sprężynka ...
  może mocne silowniki + jakas sprężynka ...  

czyli daje spokuj i wybijam z glowy
 czyli daje spokuj i wybijam z glowy 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!! niebawem zamierzam centralkę w ori dorzucić.. to znaczy kluczyk w używce, zmiana modułu komfortu + trochę instalacji
  niebawem zamierzam centralkę w ori dorzucić.. to znaczy kluczyk w używce, zmiana modułu komfortu + trochę instalacji