Michaś_1977 pisze:Aaaa,o to Ci chodzi...tak,to wiem,rozumiem

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
na falowanie a odwróć dysk pod tłokiem maja one duży i mały otwór lub i są tyż jednakowe tu nic nie da , miałem szarpanie i to pomogło na razie bynajmniej nie maMichaś_1977 pisze:Dobra,dźwignia dźwignią,ale jak to się ma do mojego problemu?Czy na pewno rozwiąże go?
pomiędzy fala a tłokiem jest mały dysk i ma otwór http://img.photobucket.com/albums/v319/ ... a2wb-1.jpg niebieska wskazuje gdzie on jest na foto akurat go nie maMichaś_1977 pisze:Znów nie jarzę...który dysk?vision pisze:dysk pod tłokiem
po co?Michaś_1977 pisze:Kurcze...muszę sąsiada mocniej przycisnąć,żeby mi sprzedał taką pompę
u mnie dziś to zmieniłem i szarpanie ustało z jednej strony mały otwór a z 2 dużyMichaś_1977 pisze:Hmm,myślisz,że odwrócenie go,może coś dać?
Kur...na chata...idę sprawdzić,bo nie wierzęvision pisze:jednej strony mały otwór a z 2 duży
I tak chcę kupić ta pompę,ale faktycznie tutaj masz rację...JABcok20 pisze:przetnij swoja i zespawaj ciut dłuższa z 1-2mm aby nie za dużo, szkoda kasy na całą pompe, ale co ori to ori.
Mnie chyba nie ma na tej liście?JABcok20 pisze:To jest do niektórych użytkowników
to tak jak do mTDI użyjesz pompy td np AAZ i włożysz falę i tłok z TDI rozwala pompę prawdaJABcok20 pisze:To jest do niektórych użytkowników
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 53 gości