od jakiegoś tygodnia mam problem z moją białą strzałą
 , chodzi o to że przy pierwszym odpalaniu, dajmy na to z ranka (bez względu na temperaturę zewnętrzną), samochodzik się buntuje tzn. skacze jakby się extasy nażarł, następnie po 3-5 sekund gaśnie. Oczywiście z uwagi na to, że często przesypiam budzik, nie mogę sobie pozwolić na wycieczkę pieszą do pracy i próbuję odpalić nadal
 , chodzi o to że przy pierwszym odpalaniu, dajmy na to z ranka (bez względu na temperaturę zewnętrzną), samochodzik się buntuje tzn. skacze jakby się extasy nażarł, następnie po 3-5 sekund gaśnie. Oczywiście z uwagi na to, że często przesypiam budzik, nie mogę sobie pozwolić na wycieczkę pieszą do pracy i próbuję odpalić nadal   Po kilku próbach.... cudowne uzdrowienie, samodzielnie przechodzi z ataku padaczki na stan totalnego wyluzowania i pracuje jak powinien (aż miło posłuchać). O co może mu chodzić??  Samochód kupiłem dość niedawno i troszeczkę drażnią mnie wszelkie objawy działania inne niż założone przez producenta
 Po kilku próbach.... cudowne uzdrowienie, samodzielnie przechodzi z ataku padaczki na stan totalnego wyluzowania i pracuje jak powinien (aż miło posłuchać). O co może mu chodzić??  Samochód kupiłem dość niedawno i troszeczkę drażnią mnie wszelkie objawy działania inne niż założone przez producenta   dodam tylko że to mój pierwszy dieselek, zatem uprzejmie proszę o wyrozumiałość.
  dodam tylko że to mój pierwszy dieselek, zatem uprzejmie proszę o wyrozumiałość.Nie wiem czy ktoś looooka niżej a zależy mi na czasie, dlatego pozwoliłem sobie odpowiedzieć na jedno pytanko tutaj VVVV (oczywiście zadać kolejne także):
krystek007 napisał/a:
(jak już zapali nie kopci na biało??)
...no właśnie wali białym dymem i to dość sporo (zapomniałem wspomnieć) - czy wobec tego to coś poważnego??
 co ten biały dymek wogóle oznacza?
 co ten biały dymek wogóle oznacza?Czy może ktoś mi też wyjaśnić co to jest ten VAG bo nie bardzo czaję co to i gdzie to?
Nooooo, sprawa załatwiona, ku pomocy innym potrzebującym w podobnej sprawie, opis rozwiązania problemu na końcu postu!!