Z góry dzięki za rady i pomoc _ POZDROOO!

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Najlepiej kupić koło m-ko Corteco, monowane od 2000r w VW, jest poprawione i bardziej wytrzymalsze i ma przeciwwagi w przciwieństwie do wcześniejszych modeli , ja w focie kupiłem za 450zł, nie polecam używki- inne sa tez w takim stanie. W 2003r takie koło kosztowało 1300złRazal pisze:Hej
No właśnie jestem po konsultacji z moim mechanikiem od silnika... On podobnie jak kolega wyżej obstawia, że to koło na wale - ten tłumik. Mówi, że trzeba posłuchać, ale takie objawy w tym silniku wskazują raczej na to koło...
Ktoś wie jakie to są koszty ? Ile wymiana tego, jakie koło kupić - jaki koszt itd....
Pozdrooo
Zgadzam się , 30min roboty , koszt u mechanika jaki zapłaciłem to 40zł. Natomiast koło kupiłem Febi za 199zł na allegro.pl bo komus zostało nowe po sprzedazy autaszatanek pisze: Nie trzeba nic robić z rozrządem, to koło jest przykręcane do koła zębatego od rozrządu na wale, zdejmujesz pasek wielorowkowy i odkręcasz 4 śruby na imbus, centralnej śruby nie ruszasz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 100 gości