Piszczy w silniku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Piszczy w silniku
Witam wszytkich.Bialystok pozdrawia.
Panowie tak jak w temacie piszczy mi coś w moim poczciwym silniku
mam zregenerowany alternator w tamtym miesiącu, wymieniona pompe wspomagania pompe wody i kólko napinacza paska alternatora i nie wiem za co nastepnie sie brac bo piszczenie nie ustaje szukałem na forum ale ze jestem nowy nie poradzilem z tym sobie tak wiec prosze o wyrozumiałość i jeżeli ktoś moze mi pomóc to bardzo prosze pozdrawiam
Panowie tak jak w temacie piszczy mi coś w moim poczciwym silniku
mam zregenerowany alternator w tamtym miesiącu, wymieniona pompe wspomagania pompe wody i kólko napinacza paska alternatora i nie wiem za co nastepnie sie brac bo piszczenie nie ustaje szukałem na forum ale ze jestem nowy nie poradzilem z tym sobie tak wiec prosze o wyrozumiałość i jeżeli ktoś moze mi pomóc to bardzo prosze pozdrawiam
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
tylko ze tak to jest jak wróżenie z fusów ....
ale dobra po kolei
najpierw piszczało!! i wymieniłeś pompe wspomy i wody i napinacz paska + regeneracja altka i dalej piszczy ??
ale dobra po kolei
najpierw piszczało!! i wymieniłeś pompe wspomy i wody i napinacz paska + regeneracja altka i dalej piszczy ??
Ostatnio zmieniony śr mar 18, 2009 13:03 przez To_mas, łącznie zmieniany 1 raz.
Stawiam na koło pasowe wału. Jak sprawdzic opisałem tu --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=224022