. Teraz już będę wiedział.
. Teraz już będę wiedział.EOT - nie zaśmiecajmy Magikowi tematu

Moderator: G0 Karcio

Wysokość amora...masz na myśli kolumnę amora (rurę),czy całość z tłoczyskiem po rozsunięciu?Sprężyna progresywna-czyli taka jak na zdjęciu od Ciebie?Faktycznie 2 zwoje są blisko siebie...marcinas1983 pisze:wysokość amora, oraz kształtem sprężyny. Progresywna sprężyna sportowa ma ze 2-3 zwoje na dole blisko siebie
 ...
 ...
Wysokość amora...masz na myśli kolumnę amora (rurę),czy całość z tłoczyskiem po rozsunięciu?Sprężyna progresywna-czyli taka jak na zdjęciu od Ciebie?Faktycznie 2 zwoje są blisko siebie...marcinas1983 pisze:wysokość amora, oraz kształtem sprężyny. Progresywna sprężyna sportowa ma ze 2-3 zwoje na dole blisko siebie
 ...
 ...

Nierealne...zawiecha nie jest moja i nie jest u mnie...arwam pisze:Michaś_1977, daj foto to może coś po budowie sprężyny Ci powiemy.
i odkręć sprężynę

Napisałem do MAPET-a,mam nadzieję,że odpisze...arwam pisze:Michaś_1977,
uderz do kolegi aurel i sprecyzuj czego szukasz myślę że On Ci sporo pomoże.

Trudno ocenić stan bo widać tylko że brudne!!!Siądzie na nich twój dieselek tak na moje oko to z -60
  Trudno ocenić stan bo widać tylko że brudne!!!Siądzie na nich twój dieselek tak na moje oko to z -60  Jakbyś je założył i przejechał się to byś wiedział czy nie dobija amor któryś!!! No albo jak już Ci pisali-Wciskasz amora(ma oczywiście ciężko wchodzić i wychodzić sam do końca)Jeśli by zrobił PUK pod koniec to raczej amor będzie do
 Jakbyś je założył i przejechał się to byś wiedział czy nie dobija amor któryś!!! No albo jak już Ci pisali-Wciskasz amora(ma oczywiście ciężko wchodzić i wychodzić sam do końca)Jeśli by zrobił PUK pod koniec to raczej amor będzie do   !!!Tak jak pisałem proponuję założyć i przejechać się to chwila roboty a sposób najlepszy
 !!!Tak jak pisałem proponuję założyć i przejechać się to chwila roboty a sposób najlepszy 
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 24 gości