ale to chyba chodzi ci o golfa trojke
 ale to chyba chodzi ci o golfa trojke  bo w dwojce nie widzialem ladnych ringow-no oprocz jednych-sam wiesz jakich
 bo w dwojce nie widzialem ladnych ringow-no oprocz jednych-sam wiesz jakich  haha
 hahapozdro
p.s. wpadnij na moj temat zobaczyc brewke-jetta

Moderator: G0 Karcio
 ale to chyba chodzi ci o golfa trojke  bo w dwojce nie widzialem ladnych ringow-no oprocz jednych-sam wiesz jakich
 bo w dwojce nie widzialem ladnych ringow-no oprocz jednych-sam wiesz jakich  haha
 haha
Shane84 pisze:co do ringów to nie jestem ich zwolennikiem co drugi golf jezdzi z ringami .... . . . . . ale to tylko moje zdanie Pozdrawiam
 haha [/quote]
[/quote]
et 24 troche małe ale za to bedzie szerokomicab pisze:felgi pięknejakie mają ET ?
moim zdaniem nie potrzebne są tutaj gładkie zderzaki i bad look
 co do bad look to go nie bedzie napewno. Obecnie jest troche inna wizja tego projektu niebedzie lampek tylnych clarów itp mam dylemat co zrobic z przednimi kierunkami    hmm...   ale raczej ich nie bedzie  zderzak bedzie prawie orginalny
 co do bad look to go nie bedzie napewno. Obecnie jest troche inna wizja tego projektu niebedzie lampek tylnych clarów itp mam dylemat co zrobic z przednimi kierunkami    hmm...   ale raczej ich nie bedzie  zderzak bedzie prawie orginalny  Pozdrawiam
  PozdrawiamUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości