[mk4] moj 1.8t , ponad 400whp!!! by polskigti4
Moderator: G0 Karcio
- -Jeloniusz-
- Mały gagatek 
- 
				struna7
taki styl podoba mi sie najbardziej  jakbym mial tuningowac to wlasnie jak juz ktos napisal Fast&Furious styl
 jakbym mial tuningowac to wlasnie jak juz ktos napisal Fast&Furious styl  wiem ze wykonanie takiego cacka w polsce to kuuupa forsy ale trudno marzenia kosztuja
 wiem ze wykonanie takiego cacka w polsce to kuuupa forsy ale trudno marzenia kosztuja  klopot w tym ze dostep tutaj do czesci jakie macie tam jest utrudniony :/ a jak juz jest cos to w h** drogo
 klopot w tym ze dostep tutaj do czesci jakie macie tam jest utrudniony :/ a jak juz jest cos to w h** drogo  

polskigti4 fura naprawde wyje*** kiedy wracasz? moze jakies nowe foty albo filmik?

jakbym mial tuningowac to wlasnie jak juz ktos napisal Fast&Furious styl
 jakbym mial tuningowac to wlasnie jak juz ktos napisal Fast&Furious styl  wiem ze wykonanie takiego cacka w polsce to kuuupa forsy ale trudno marzenia kosztuja
 wiem ze wykonanie takiego cacka w polsce to kuuupa forsy ale trudno marzenia kosztuja  klopot w tym ze dostep tutaj do czesci jakie macie tam jest utrudniony :/ a jak juz jest cos to w h** drogo
 klopot w tym ze dostep tutaj do czesci jakie macie tam jest utrudniony :/ a jak juz jest cos to w h** drogo  
 polskigti4 fura naprawde wyje*** kiedy wracasz? moze jakies nowe foty albo filmik?

- Szymon mk4
- Mały gagatek 
- Kontakt:
- tulipan83
- Nowicjusz 
- Kontakt:
No nie mam pytań
 ale potforas pozazdrościć i tylko czekać jak go kiedyś zobacze na żywo,wielkie brawa,grunt że Ci sie podoba 4reczka
  ale potforas pozazdrościć i tylko czekać jak go kiedyś zobacze na żywo,wielkie brawa,grunt że Ci sie podoba 4reczka  i napewno innym też,dla mnie malinka
 i napewno innym też,dla mnie malinka 
Był Golf II GL -GX, Jetta II GT -RF, Golf III GTI -ABF