Tata ma TT quatro a ty jeździsz golfem mk3 w dieslu. Prosze cię pogromco prędkości. A samochody nie uciekają nie wiadomo jak szybko przy takich prędkościach, a zwłaszcza jak nie są nie wiadomo jak blisko. W zyciu moze ze trzy razy przekroczyłem predkość 200km/h z czego tylko raz ja prowadziłem i na pewno nie ma różnicy zbyt wielkiej przy 200 a 280. Propo kierowania to niemiecki autobahn więc gładziutko i prosto, a poza tym na bank ma wspomaganie. A z 90km/h to chyba przesadziliściekoczyk pisze:troche mocy musi miec ale nie 700 koni i napisali ze skrzynia od audi TT quatrówki moj tata ma taka TT'ke podkrencona na 250 koni i jak wylacze ESP to ona nawet na 3 jeszcze przemieli na suchym asfalcie a gdzie taki golf 700 koni to bolid by byl i mielilby w miejscu przy takich obroach jak gosciu go kreci bez zadnych systemow ja jechalem kiedys z tata omega 187 koni 240 i audikiem sam jechalem 250 (tata byl dosc mocno pijany i krzyczal mi ******* pelna ******* dajesz) to predkosc czuc na kierownicy ale auta z naprzeciwka az tak sie nie rozmazuja tylko ze na to sie zwraca uwagi sadzac 250
no i teraz 18 punktow mam
pozdrawiam

[ Dodano: Pon Lut 12, 2007 23:36 ]
PS. słabo ściemniasz bo 250koni ma quattro seryjnie!! Wystarczy popatrzeć w specyfikacjach audii

hehe wiekszość sra że to ściema bo nigdy czegoś takiego na oczy nie widzieli i ja również nie widziałem ale wiem jaka jest ludzka mentalność... właśnie jak to kotem, napisał
 hehe wiekszość sra że to ściema bo nigdy czegoś takiego na oczy nie widzieli i ja również nie widziałem ale wiem jaka jest ludzka mentalność... właśnie jak to kotem, napisał  skoro nigdy czegoś takiego nie widzieli? ja nie widziałem dlatego wiare daje... zrób coś do d.upy do Cie zjadą i zrób cos dobrego to powiedzą że ściema i oszustwo...
 skoro nigdy czegoś takiego nie widzieli? ja nie widziałem dlatego wiare daje... zrób coś do d.upy do Cie zjadą i zrób cos dobrego to powiedzą że ściema i oszustwo...