beny826 pisze:jesli macie prosze o wiecej fotek

a mi się ten pakiecik podoba i nie uważam że to wiocha, ale każdy ma swój gust

tylko to co mówił Taz, takie coś to nie na nasze drogi, chyba że tylko w weekendowe wyjazdy przy pięknej pogodzie

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
beny826 pisze:jesli macie prosze o wiecej fotek

Nie zdążyłemjuby pisze:Myślałem że ktoś przede mną to powie, ale ktoś musi być pierwszy.

Dokładnie. Nie ten styl...juby pisze:Moim zdaniem to wioska jak żadna inna.
niooniek pisze:[url=http://images11.fotosik.pl/33/0af18fba2d9ef604m.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images14.fotosik.pl/74/e41826afb801f7e5m.jpg]Obrazek[/URL]beny826 pisze:jesli macie prosze o wiecej fotek
a mi się ten pakiecik podoba i nie uważam że to wiocha, ale każdy ma swój gust
tylko to co mówił Taz, takie coś to nie na nasze drogi, chyba że tylko w weekendowe wyjazdy przy pięknej pogodzie

Firma Rieger robi tylko pakiet do wersji 3 drzwiowejA robią taki pakiet do wersji 5 drzwiowej,mnie się bardzo podoba ale widziałem tylko 3d wersje
Ten zielony golfik nie jest to Rieger GTO
Rallye jest to model z fabryki,a Rieger to firma tuningowa czyli przerabiająca autka i nie można tego porównywać.Rallye dla ubogich, przesadzony jest, zalatuje mocno wioska

Jak kolega TAZ mówi z dostępem nie ma żadnego problemu np.firma EBA z Nowego Sącza jest przedstawicielem na Polskę Riegera i można taki pakiet zamówić,ale trochę to kosztuje.Taki zestaw sprowadzi ci każdy kto ma tylko katalogi RIEGERA. Sam kiedyś chciałem taki zestaw do MK1 i nie było z tym większego problemu. Ale mi przeszło bo takim wozem nie ma co jeździć po naszych drogach. Całe panele są dokładane i klejone do nadwozia. a nasze drogi obrywają wszystko co tylko ma się przykręcone. Lepiej daruj sobie ta przeróbkę bo kasy na to pójdzie dość dużo.
 I można śmigać.
 I można śmigać.Zapodaj jakieś fotki jeśli możesz..W naszym województwie są trzy takie golfy. Czerwony, żółty i właśnie zielony.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości