[mk2] Uszczelka i śruby do głowicy.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2] Uszczelka i śruby do głowicy.
Witam !!!
Jak w temacie kto czytał to wie jakie mama problem z autkiem i z tata... Jutro wymieniam własnie uszczelke pod głowica i sruby podajcie z jakiej firmy najlepiej to kupic. Uszczelke ma sie rozumiec z trzema dzurkami.
Pozdrawiam MiChI

Jak w temacie kto czytał to wie jakie mama problem z autkiem i z tata... Jutro wymieniam własnie uszczelke pod głowica i sruby podajcie z jakiej firmy najlepiej to kupic. Uszczelke ma sie rozumiec z trzema dzurkami.
Pozdrawiam MiChI
Re: [mk2] Uszczelka i śruby do głowicy.
nie chcę Cie smucić ale dobre naprawdę nie sa tanie np. ARP to jużmichi pisze:sruby podajcie z jakiej firmy najlepiej to kupic.
prawie wyczynówki ...
ale jeśli zwykłe np. ELRING to w 100zl chyba sie też zmieścisz
za komplet nowycych szpileczek, napewno mają gwint M12 o skoku 1,75,
ale długości nie znam nie pamietam .... ale w sklepach powinni wiedzieć ...
jak kupisz z trzema napewno nie zaszkodzi ale jesli głowica nie byłamichi pisze:Uszczelke ma sie rozumiec z trzema dzurkami.
nigdy nie szlifowana to po co z trzema ...
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
						Sharan - AFN
uszczelke daj taką jaka była, chyba że robiłeś szlif. śróby po 80-100 w zasadzei wszystkie są w podobnej jakości, ważne żeby nowe były

viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
						- 
				KusnierzGubin
- Nowicjusz 
lool albo nawet mega lool byś zrobił jakbyś miał dać za ARP z 500-600zł za kilka śrubekdouble-d pisze:looolCinek pisze:śróby po 80-100
jak robiłem uszczelke to za komplet śrób Reinz'a dawałem chyba 40 zł.

remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
						Sharan - AFN
to taka można powiedzieć ... środkowa półka...  glaser nie jest zły... ale nie najlepszy
pod klawiature sobie kupiłem glaser i narazie sie spisuje... mogleś trafić ze ci ojciec kupi gorsze badziewie... a tu nie masz wcale co narzekać.. takie moje zdanie
 takie moje zdanie 
[ Dodano: 28 Gru 2006 00:12 ] 
  cenie dobre częsci .... ale takich śrubek wyczynowych do auta za kilka patyków to nie widze sensu zakładać
  cenie dobre częsci .... ale takich śrubek wyczynowych do auta za kilka patyków to nie widze sensu zakładać
w aucie za 30 patyków bym sie nie zastanawiał... a tak po co ..

pod klawiature sobie kupiłem glaser i narazie sie spisuje... mogleś trafić ze ci ojciec kupi gorsze badziewie... a tu nie masz wcale co narzekać..
 takie moje zdanie
 takie moje zdanie [ Dodano: 28 Gru 2006 00:12 ]
jeszcze mnei nie porąbało aż tak bardzoRobertP pisze: lool albo nawet mega lool byś zrobił jakbyś miał dać za ARP z 500-600zł za kilka śrubek

cenie dobre częsci .... ale takich śrubek wyczynowych do auta za kilka patyków to nie widze sensu zakładaćw aucie za 30 patyków bym sie nie zastanawiał... a tak po co ..