[MK3] Lampy przekładka z H4 na 2xH1
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
[MK3] Lampy przekładka z H4 na 2xH1
Witam za pare dni będe miał lampy na 2 żarówki H1, zastanawiam się czy wszystko będzie pasowało czy coś będe musiał przerabiać, chodzi mi o to czy wtyki będa te same? Jakie mogą być jeszcze problemy przy zamianie??
Ostatnio zmieniony pn gru 11, 2006 12:34 przez kupszczelisty, łącznie zmieniany 1 raz.
- woyteck
- Ma gadane
- Kontakt:
tyle, u mnie to działarydzu pisze:Przy zmianie reflektorów z H4 na 2xH1 musisz tylko zwrócić uwagę na wtyczki z tyłu lamp (są dwa rodzaje) bo w najgorszym wypadku będziesz musiał kupić przejściówkę albo samemu sztukować.
Jest też konieczność zrobienia mostka na przewodach przy kolumnie kierowniczej żeby przy długich świeciły nie tylko okrągłe, ale także kwadratowe światła w reflektorze.
Mostek robisz na żółtym i biało-czarnym przewodzie idącym po kolumnie kierowniczej do skrzynki bezpieczników.
było MK3 1Z 116ps 284Nm - zrobiłem 130 000km bez awarii !!! auto nie do zdarcia
w oczekiwaniu na spadek cen MK6/SuperB
w oczekiwaniu na spadek cen MK6/SuperB
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- marek2907
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
braciak niedawno kupił "angel eyes" FK i w pudełku były przejściówki z wtyku prostokątnego na okrągły więc jest szansa że u ciebie też tak będzie . i zrób mostek tak jak napisał Rydzu( mostek to robota na 5 min. )
[url=http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53320][img]http://i128.photobucket.com/albums/p180/marek2907/forum2.jpg[/img][/url]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
tak dokładnie, u mnie nie trzeba było rozbierać, wtyk wyszedł przez otwór do zmiany żarówki, ew. trochę przesunąć obłyśnik na regulacji do przodu żeby było więcej miejscakupszczelisty pisze:aha czyli te gniazda wyjąć z lampy mojej i włożyć do nowej, a to trzeba reflektor rozbierać?

vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,