Czyszczenie wystarczy przeczyscić klapki z brudów które sie tam gromadzą tak żeby były czyste i tyle
 Czyszczenie wystarczy przeczyscić klapki z brudów które sie tam gromadzą tak żeby były czyste i tyle 
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
 a znając digifant 2 prędzej czy później coś będzie się działo
 a znając digifant 2 prędzej czy później coś będzie się działo  Jakiego koloru jest dymienie na PB a jakie na LPG??  Teraz jest zimno wiec nic dziwnego że dymi. Jak biały dym to norma przy zimowej aurze, jak czarny lub niebieski to już inne buty. Woda pluje zapewne na lpg bo nasz gaz w pl jest dobrze chrzczony
 Jakiego koloru jest dymienie na PB a jakie na LPG??  Teraz jest zimno wiec nic dziwnego że dymi. Jak biały dym to norma przy zimowej aurze, jak czarny lub niebieski to już inne buty. Woda pluje zapewne na lpg bo nasz gaz w pl jest dobrze chrzczony  Wydech koncowy masz dwururkę czy pojedyńczą? Jak mialem golfa 1.8 PF to mialem wydech z pojedyńczą rurką jak ktoś stał z tyłu to miał darmowy masaż nóg tak mocno dmuchało, potem założyłem wydech od 16v dwururke i wtedy już tak nie dmuchał
  Wydech koncowy masz dwururkę czy pojedyńczą? Jak mialem golfa 1.8 PF to mialem wydech z pojedyńczą rurką jak ktoś stał z tyłu to miał darmowy masaż nóg tak mocno dmuchało, potem założyłem wydech od 16v dwururke i wtedy już tak nie dmuchał 
 . Poprzednio były zalewane ale na lpg odpalał a dzisiaj nic. Będąc na mechanicznym wtrysku nie miał takiego problemu, mam nadzieje, że remont silnika przełoży sie na większy zastrzyk gotówki.
. Poprzednio były zalewane ale na lpg odpalał a dzisiaj nic. Będąc na mechanicznym wtrysku nie miał takiego problemu, mam nadzieje, że remont silnika przełoży sie na większy zastrzyk gotówki. ważne mieć szybkie wtryski , bo będzie zdychać na opadaniu z obrotów. NIestety najpierw musisz ogarnąć benzynę na tiptop bo na lpg będzie tylko gorzej.
 ważne mieć szybkie wtryski , bo będzie zdychać na opadaniu z obrotów. NIestety najpierw musisz ogarnąć benzynę na tiptop bo na lpg będzie tylko gorzej. wczesniej miałem blosa też fajnie chodziło palił ciut wiecej bo 11-11.5  litra. Tak jak napisał kolega wyżej żeby był sens montowac sekwencje to silnik na PB musi działać idealnie inaczej szkoda sobie zawracac głowe, musisz też wziąć pod uwage ile pieniedzy chcesz na to przeznaczyc BLOS bedzie napewno tańszym rozwiazaniem i prostszym niż sekwencja ale sekwencja jest dużo lepsza. Jak byś zdecydowalą sie na sekwencje to moge podpowiedzieć jakie podzespoły dobrać żeby to fajnie śmigało.
 wczesniej miałem blosa też fajnie chodziło palił ciut wiecej bo 11-11.5  litra. Tak jak napisał kolega wyżej żeby był sens montowac sekwencje to silnik na PB musi działać idealnie inaczej szkoda sobie zawracac głowe, musisz też wziąć pod uwage ile pieniedzy chcesz na to przeznaczyc BLOS bedzie napewno tańszym rozwiazaniem i prostszym niż sekwencja ale sekwencja jest dużo lepsza. Jak byś zdecydowalą sie na sekwencje to moge podpowiedzieć jakie podzespoły dobrać żeby to fajnie śmigało. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości