Termometr

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

daniel23584
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 463
Rejestracja: sob sie 06, 2011 11:38

Re: Termometr

Post autor: daniel23584 » ndz sty 28, 2018 20:30

Masz czujnik, więc możliwe że jest tak jak pisał kolega wyżej że ktoś z jakiegoś powodu wymienił manetkę. Przydałoby się sprawdzić nr licznika i będzie wiadomo czy ma mfa czy też jest wymieniony. Jak ma to wymiana manetki i już.


ALH -> 205 -> soft

Awatar użytkownika
Mariusz2053
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 47
Rejestracja: czw sty 04, 2018 20:02

Termometr

Post autor: Mariusz2053 » pn sty 29, 2018 19:10

To gdzie powinna byc pokazana temperatura zewnetrzna to moj licznikObrazek



Awatar użytkownika
Qto
_
_
Posty: 19239
Rejestracja: pt wrz 01, 2006 19:14
Lokalizacja: Guadalajara
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Termometr

Post autor: Qto » pn sty 29, 2018 19:44

Na tym liczniku nie będzie



Awatar użytkownika
Mariusz2053
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 47
Rejestracja: czw sty 04, 2018 20:02

Termometr

Post autor: Mariusz2053 » pn sty 29, 2018 20:52

Ok dzieki za pomoc



ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 17 gości