Octavia mk1 VRS+ by Wronek1
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- maj0nez
- VR6 user 
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
teoretycznie powinno a jak go rozgrzejesz i przegazówki robisz to nie strzela?

Re: Octavia mk1 VRS+ by Wronek1
strzela ale nie tak jak pod obciążeniem , czasami wali tak że sam się bojemaj0nez pisze:teoretycznie powinno a jak go rozgrzejesz i przegazówki robisz to nie strzela?

Mazda 5 2.0 pb 155km 187nm
pykło 240 na blacie , czyli prawie 10tyś za mną... jestem póki co zadowolony

z cyklu "więcej już się nie da"

a dzisiaj dostałem film od kolesia co jak jechałem do pracy to mnie leonem gonił 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=D9Kl5DhR1nE[/youtube]

z cyklu "więcej już się nie da"

a dzisiaj dostałem film od kolesia co jak jechałem do pracy to mnie leonem gonił

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=D9Kl5DhR1nE[/youtube]
						- maj0nez
- VR6 user 
- Kontakt:
Tyle +++ przy tym leonie że powinien Cie lekko zjeść  gdyby tam siedzialo gtb to wątpliwy temat na odjeście
 gdyby tam siedzialo gtb to wątpliwy temat na odjeście 

nie wiem czy tam nie siedzi gtbc0nn3ct pisze:Tyle +++ przy tym leonie że powinien Cie lekko zjeśćgdyby tam siedzialo gtb to wątpliwy temat na odjeście
 musze podpytać .
 musze podpytać .Mazda 5 2.0 pb 155km 187nm
Zrobiło się cieplej to idą mody , dzisiaj kupiłem w sklepie matę do wygłuszania i pociągnąłem cały tył ... różnica mega , właściwie do tej pory uważałem że to auto jest ciche i denerwowała mnie tylko praca tylnego zawieszenia oraz słaby dźwięk z głośników w półkach ale po dzisiejszej 3 godzinnej zabawie jestem pod mega wrażeniem.
Na dniach chcę jeszcze tylko wygłuszyć dywan bagażnika bo jeżdżę bez zapasu i on trochę pewnie przepuszcza hałas 

Lakier i komora silnika ogarnięta na sezon.Zostało jeszcze tylko wosk nałożyć

Mój Pomagier

Na dniach chcę jeszcze tylko wygłuszyć dywan bagażnika bo jeżdżę bez zapasu i on trochę pewnie przepuszcza hałas

Lakier i komora silnika ogarnięta na sezon.Zostało jeszcze tylko wosk nałożyć

Mój Pomagier

sprawdziłem w końcu realne przyśpieszenie skody , bo licznikowo niby jest fajnie ale gps prawde zawsze powie ...
Szczerze mówiąc mega się zawiodłem ... program to torque Pro - pełna wersja.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AyBfeHZ ... e=youtu.be[/youtube]

Szczerze mówiąc mega się zawiodłem ... program to torque Pro - pełna wersja.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AyBfeHZ ... e=youtu.be[/youtube]
						- maj0nez
- VR6 user 
- Kontakt:
Nie chcę Cię urazić ale daj większą oponę albo mniejszą szparkę między koło a budę bo teraz to wygląda jak 4x4

wiem że to nie wygląda tak dobrze jak mogłoby , ale dla mnie wygląd w tym aucie nie gra roli ( choć pewnie nie jeden by chciał mieć tak zadbany lakier).maj0nez pisze:Nie chcę Cię urazić ale daj większą oponę albo mniejszą szparkę między koło a budę bo teraz to wygląda jak 4x4
To auto do codziennej jazdy i czasami do poganiania troszkę szybciej , żadne gleby czy większe koła , spasy , srasy nie wchodzą w gre

- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia 
wronek1, jestem tego samego zdania , bo nie po to kupowałem 4x4,auto ma być funkcjonalne  

Był ATD 101KM 240NM jest ARL+ 185KM 371NM 
Mam tak samowronek1 pisze: To auto do codziennej jazdy i czasami do poganiania troszkę szybciej , żadne gleby czy większe koła , spasy , srasy nie wchodzą w gre

co do przyspieszenia fakt troche "słabo" patrząc na przyspieszenia AUQ jakie można wyczytać w necie mierzone np racelogicem

pewnie wina tego ze gps w komórce ma słabe odświeżanie , licznikowo jest o wiele lepiej .

Sprawdzałeś jak czy licznik przekłamuje w porównaniu z gps podczas jazdy? Widziałem fotę racelogica w leonie po programie który pokazał 5,9 do sety;) na drodze taki Leon by zmasakrował vrsa;)