czyli takie dane są   , dziś na lotnisku byłem padało strasznie ale to nic , minimalnie mi pompa paliwa za mało paliwa daje i tak tył dosiada że koła mocno obcierają  i palą sie gumy  ,  i   ze startu z miejsca  czyli od  0-200   to jest  według stopera 13.90   przy doładowaniu  0.9 bara    myśle że wynik jest dobry mam filmik ale kiepska jakośc   dziś może uda sie go wstawić na forum jeszcze  . pozdrawiam
 czyli takie dane są   , dziś na lotnisku byłem padało strasznie ale to nic , minimalnie mi pompa paliwa za mało paliwa daje i tak tył dosiada że koła mocno obcierają  i palą sie gumy  ,  i   ze startu z miejsca  czyli od  0-200   to jest  według stopera 13.90   przy doładowaniu  0.9 bara    myśle że wynik jest dobry mam filmik ale kiepska jakośc   dziś może uda sie go wstawić na forum jeszcze  . pozdrawiam[ Golf MK2 ] Rallye 1.8 16v BI-TURBO!
Moderator: G0 Karcio
 czyli takie dane są   , dziś na lotnisku byłem padało strasznie ale to nic , minimalnie mi pompa paliwa za mało paliwa daje i tak tył dosiada że koła mocno obcierają  i palą sie gumy  ,  i   ze startu z miejsca  czyli od  0-200   to jest  według stopera 13.90   przy doładowaniu  0.9 bara    myśle że wynik jest dobry mam filmik ale kiepska jakośc   dziś może uda sie go wstawić na forum jeszcze  . pozdrawiam
 czyli takie dane są   , dziś na lotnisku byłem padało strasznie ale to nic , minimalnie mi pompa paliwa za mało paliwa daje i tak tył dosiada że koła mocno obcierają  i palą sie gumy  ,  i   ze startu z miejsca  czyli od  0-200   to jest  według stopera 13.90   przy doładowaniu  0.9 bara    myśle że wynik jest dobry mam filmik ale kiepska jakośc   dziś może uda sie go wstawić na forum jeszcze  . pozdrawiamnie, no bez kitu, totalny kiler... właśnie przejrzałem sobie temacik od deski do deski... i jestem w cięzkim szoku. niezłego wymiatacza sobie posklejałeś   Jestem pod wrażeniem... naprawdę. Ile to maleństwo właściwie waży?
 Jestem pod wrażeniem... naprawdę. Ile to maleństwo właściwie waży?

viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata