Dla mnie to taki konkurs jak szybko coś się w aucie wysra
 Dla mnie to taki konkurs jak szybko coś się w aucie wysra  Nie lepiej poczekać aż spadnie śnieg i polatać trochę bokami?
 Nie lepiej poczekać aż spadnie śnieg i polatać trochę bokami?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moderator: G0 Karcio
 Dla mnie to taki konkurs jak szybko coś się w aucie wysra
 Dla mnie to taki konkurs jak szybko coś się w aucie wysra  Nie lepiej poczekać aż spadnie śnieg i polatać trochę bokami?
 Nie lepiej poczekać aż spadnie śnieg i polatać trochę bokami? To testowanie tyłu czy spina. Jak się zesra to trzeba zrobić na nowo inaczej, lepiej. Pozatym czysta frajda z testowania własnej roboty. Przecieź po to sie to robi, nie dla for dyskusyjnych.
 To testowanie tyłu czy spina. Jak się zesra to trzeba zrobić na nowo inaczej, lepiej. Pozatym czysta frajda z testowania własnej roboty. Przecieź po to sie to robi, nie dla for dyskusyjnych.
 Nie mam warunków aby sam w domu potem to rozbierać. A to, że się nie spamuje na okrągło nie znaczy, że się nie czyta tych Waszych wątków
 Nie mam warunków aby sam w domu potem to rozbierać. A to, że się nie spamuje na okrągło nie znaczy, że się nie czyta tych Waszych wątków 

,a szkoda by bylo frontu i tej calej ponad trzy letniej roboty
 ,a szkoda by bylo frontu i tej calej ponad trzy letniej roboty
 Ja jak próbuję sobie to tylko w takich miejscach, gdzie jest mała szansa aby "weszło twarde"
 Ja jak próbuję sobie to tylko w takich miejscach, gdzie jest mała szansa aby "weszło twarde" 
Do zobaczenia na TPTD bo ja się wybiaram jak nie zesram setupu16vg60 pisze: pewne jest to ze na wiosne pojade nim na jaki trackday
 Pozatym front można na track dayu rozbić szybciej niż się wydaje
 Pozatym front można na track dayu rozbić szybciej niż się wydaje  

} ,może kiedys jak sie dorobie czegos porządnego ,ale mega mi sie marzy wyjazd tam ,ultra klimat
 } ,może kiedys jak sie dorobie czegos porządnego ,ale mega mi sie marzy wyjazd tam ,ultra klimat  

,a niby takie mocnete 02m
 ,a niby takie mocnete 02m  

,siadl idealnie na prawej podłożnicy
 ,siadl idealnie na prawej podłożnicy 

A nie jakieś siatexy
 A nie jakieś siatexy 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości