Szarpanie- Szarpie tylko od około 20 km/h do 60 km/h czy to przyśpieszam czy jadę równo a już najgorzej jak jadę po nie równej drodze . Co może być przyczyną tego szarpania :
-pompa? Pompa jest uszczelniona i ustawiona przez pompiarza
-wtryski ?
-impulsator w skrzyni?
-wada ukryta?
Pierwsze ruszanie po odpaleniu - Odpalam , wrzucam bieg, ruszam i nagle ostre wyhamowanie tak jak by nagły notlauf ( nie umiem tego inaczej nazwać ) wciskam sprzęgło , przegazówka , puszczam sprzęgło i już jest dobrze , przyśpiesza równo
Tempomat - Odkąd zrobiłem swap nie udało mi się uruchomić tempomatu . Manetkę mam oryginał z Passata b3 brakujący kawałek wiązki sam dorabiałem (wszystko robione na oryginalnych wtyczkach )
-po podpięciu do kompa

- Czy do manetki ma iść zasilanie ze skrzynki? Jak tak to czy jak była oryginalna wiązka do tempomatu to nie powinno być tam już zasilania ? Czy może muszę poprzekładać jakieś piny we wtyczkach wchodzących do skrzynki
- impulsator . Niby pokazuje prędkość ale wywala mi jego błąd . Wymieniłem na drugi też używkę chwilę było dobrze ale znów wywala błąd .
- WHATS WRONG?
Z góry przepraszam jak już były takie problemy . Jeśli ktoś coś miał takiego to poproszę o pomoc na PW żeby tutaj nie zaśmiecać a jak problem rozwiążę to będę po kolei opisywał jak do tego doszedłem . Pozdrawiam i liczę na jakąkolwiek pomoc