Silnik seria czyli 2.8 V6 188kW rok 2006. Wyposażenie można powiedzieć że max brak tylko pełnej skóry na siedziskach
 Silnik seria czyli 2.8 V6 188kW rok 2006. Wyposażenie można powiedzieć że max brak tylko pełnej skóry na siedziskach  

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP

Może zdążysz po wakacjach wystawiam na sprzedaż. Aktualnie już rozglądam się za MKV GTIBartesWZL pisze:Ładne to Twoje Cudo ;P Czekam na spotkanie i obczajenie Twojego szczęścia ;P

Ja wiem czy za duża, raczej nie fajnie się tym jeździ choć twarda jak choleraBartesWZL pisze:Vectra za duza, czy jednak przywiązanie do VW?
 zawsze podobały mi się golfiki a zwłaszcza MK V oczywiście w pakiecie GTI lub R32.
 zawsze podobały mi się golfiki a zwłaszcza MK V oczywiście w pakiecie GTI lub R32.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości