Jeżeli jeszcze nie kupiłeś oliwy to kolega elemenateur sprzedaje oryginały. Tu masz link:viktorion pisze:Możecie wysłać mi olej który mogę kupić bez żadnych obaw
viewtopic.php?f=32&t=154643" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jeżeli jeszcze nie kupiłeś oliwy to kolega elemenateur sprzedaje oryginały. Tu masz link:viktorion pisze:Możecie wysłać mi olej który mogę kupić bez żadnych obaw
Nie chcę tutaj uprawiać takiej hmm... dosłownej autoreklamy ale jeśli nadal potrzebujesz oleju to zapraszamy serdecznie http://www.iparts.pl/dodatkowa-oferta/o ... ny,65.html" onclick="window.open(this.href);return false;viktorion pisze:Możecie wysłać mi olej który mogę kupić bez żadnych obaw (w sensie stronę internetową albo coś) ? chyba ten Kolegaberlin nie jest taki zły, bo koleś wysyła z niemiec

Te dwa miałem u siebie w VR5 i między nimi nie odczuwam znaczącej różnicy, obecnie jeżdżę na Valvoline i sobie chwalę.dany_47 pisze:1. Valvoline VR1 [około 25PLN/litr]
2. Mobil1 Peak Life [około 25PLN/litr]

czy to dobry wybor? mechanik powiedziala abym zalal olejem 10w40.
 czy to dobry wybor? mechanik powiedziala abym zalal olejem 10w40.
 Ale nie wiem czy jest sens testować na 1.4 który Castrola 10w/40 pił litr na tysiąc...Motula obecnie wychodzi około 0,3l/1000km... co fachowcy od olejów myślą o takim pomyśle?
  Ale nie wiem czy jest sens testować na 1.4 który Castrola 10w/40 pił litr na tysiąc...Motula obecnie wychodzi około 0,3l/1000km... co fachowcy od olejów myślą o takim pomyśle?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości