ale mój jest ładny, na tyle ładny, ze nie swędzą mnie 3 stówy, zwłaszcza., ze trzeba kupować ABF'a
  ale mój jest ładny, na tyle ładny, ze nie swędzą mnie 3 stówy, zwłaszcza., ze trzeba kupować ABF'a   
 Ale to Twój temat, wracając do meritum, gofer jak zawsze very ładny a ta ozdóbka na klapę bagażnika kiedy w kolor?

Moderator: G0 Karcio

no 300 zł szkoda na atrapę tak czy tak jak można kupić po 40 50 zł jeszczeGolfiarz MK2 pisze:O qrcze ale mój jest ładny, na tyle ładny, ze nie swędzą mnie 3 stówy, zwłaszcza., ze trzeba kupować ABF'a
Ale to Twój temat, wracając do meritum, gofer jak zawsze very ładny a ta ozdóbka na klapę bagażnika kiedy w kolor?
 tylko bez zaczepów .. no wiadomo cena adekwatna do stanu .. co do abf to wiem ze się z nim uporasz bo stosunkowo swap na abf jest łatwy bo tam masz plug&play .. mówi to posiadacz Disla
 tylko bez zaczepów .. no wiadomo cena adekwatna do stanu .. co do abf to wiem ze się z nim uporasz bo stosunkowo swap na abf jest łatwy bo tam masz plug&play .. mówi to posiadacz Disla   

bo jeszcze pare rzeczy by się znalazło których tutaj nie dodałem
 bo jeszcze pare rzeczy by się znalazło których tutaj nie dodałem  Pozdro
 Pozdro
 Na Votex'ach bedzie konkret, pozdro
 Na Votex'ach bedzie konkret, pozdro  

Jak ja to wszystko powstawiam do budy i odpalę silnik który będzie działał zakupię chyba tone fajerwerków
 Jak ja to wszystko powstawiam do budy i odpalę silnik który będzie działał zakupię chyba tone fajerwerków   

coś się dzieje .. no te felgi od zawsze mi się podobały i zawsze chciałem je miećBladyy pisze:Kurde widze, że pod moją nieobecność sporo się dzieje Na Votex'ach bedzie konkret, pozdro
no wiadomo trochę roboty jest ale to i tak nie zmienia faktu ze jednak ABF jest dosyć łatwym swapem .. gorzej już jest z tymi Rkami ..Golfiarz MK2 pisze:Swap na ABF'a łatwy? haha!! jasne: wymiana instal el, wymiana pedałów (bo hydrauliczne sprzęgło) , wymiana baku, wydechu, wózka i sanek etc itd. Jak ja to wszystko powstawiam do budy i odpalę silnik który będzie działał zakupię chyba tone fajerwerków

może cos z tego będzie ..
 może cos z tego będzie ..

dowiesz się dzisiajZALEK pisze:coś sie dzieje z białym?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości