Kącik Detailer'ów
Moderator: VIP
Kącik Detailer'ów
Mnie też kusi grubsza zabawa. Początkowo miałem zamiar po 3 miesiącach od nałożenia fusso przy sprzyjających warunkach pogodowych, ściągnąć go i polecieć 2-3 warstwy Glasura. Jednak jak kupiłem kamikaze, to czekam na paczkę i plan jest aby położyć overcoat. Nawet do nich napisałem dzisiaj, bo do tej pory nie dali mi znać co z moim zamówieniem, a w końcu pieniądze poszły z paypal'a 5 stycznia czyli ponad tydzień temu. Mam nadzieję, że jutro odpiszą, bo u nich teraz dochodzi 23
.
Kącik Detailer'ów
Dostałem odpowiedź z Japonii. Kai Morita przepraszał ale mieli mały problem i overcoat wyśle dopiero w tym tygodniu. Szkoda, bo tak po cichu liczyłem, że w przyszły weekend się pobawię
.
Re: Kącik Detailer'ów
Będzie cieplej, będzie przyjemniej. A fusso żyje fajnie, że tym ze na początku lepiej wodę gubił, mam rację?
Kącik Detailer'ów
No w końcu leży 3 miechy i myty prawie co tydzień. Jednak jak na takie traktowanie, to żyje super 
Re: Kącik Detailer'ów
Mycie jak biblia nakazała tez tylko w weekend, a w tygodniu latam na bezdotyk, nawet nie susze fury.
Kącik Detailer'ów
Ja pewnie jakąś drobną korektę zrobię na wiosnę. Na razie szkoda mi pracy, bo może jeszcze jakaś zima wróci (oby nie
).
Kącik Detailer'ów
W oczekiwaniu na paczuszkę z Japonii zrobiłem sobie pierwsze w tym roku zakupy
. Teraz tylko czekać na dobrą robotę chłopaków z anb
. Z nowości zakupiłem pianę Gyeon Q2M Foam. Jak przyjdzie przesyłka, to postaram się jak najszybciej przetestować
. Kupiłem też środek do alcanatry od Autobrite i parę drobiazgów np. Wet Wet Look Aladdin
.
Kącik Detailer'ów
Aladdin w dotyku jest mięciuteńki. Jeszcze nim nie działałem, bo pogoda mi pokrzyżowała plany i spadł śnieg
. Widzę jednak, że szybko się z nim zaprzyjaźnię
.
Kupiłem sobie też rękawiczkę na 2 palce (sic!) od flexipads. Rewelacja zamiast dustera z mikrofibry do piano w środku
.
Kupiłem sobie też rękawiczkę na 2 palce (sic!) od flexipads. Rewelacja zamiast dustera z mikrofibry do piano w środku
Kącik Detailer'ów
Jakos mi ten Aladdin nie podszedł miękki faktycznie ,ale źle mi się nim polerowało jak by za miękki był.