Golf mk7 R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Golf mk7 R
ja się jeszcze wstrzymam z opiniami na temat nowe silnika w Golfie VII R. Revo już mocno pracuje nad programem i to są ostatnie wyniki z przejazdu na ćwiartkę. Nie oceniam tego pod względem wytrzymałości silnika ale ktoś to musi przetestować.  Po wynikach można obstawiać że jest blisko 400 km

Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
						BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS

Re: Golf mk7 R
Przeprosiny przyjęte44FG pisze:Nie, to ja przepraszam, że się nie przeraziłem. MkVII R to przecież najlepsze auto na świecie
A mi tam 7R bardzo pasuje  jak ktos ma z tym problem to niech poprostu kupi inna fure
 jak ktos ma z tym problem to niech poprostu kupi inna fure 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
No i świetnie. A forum jest po to aby wymieniać opinie a nie się obrażać, że komuś coś się nie podoba.

Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12, 
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
						Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Golf mk7 R
Dokładnie44FG pisze:forum jest po to aby wymieniać opinie a nie się obrażać, że komuś coś się nie podoba.

Dziwne by było jakby Ci nie pasował,przecież to jest w swojej klasie chyba najlepsze auto,tylko co poniektórzy właściciele nowych erek trochę się rozmarzyli i myśleli (myślą?),że Bóg wie jakie moce będzie można zrobić z tego silnika.A przecież nawet w serii jest to szybkie,dobrze skręcające auto,czegóż chcieć więcej do codziennej jazdy? Chyba,że ktoś ma ambicje na ćwiartki,to co innego,znam to z autopsjikarpi78 pisze:A mi tam 7R bardzo pasuje
 Ale wiadomo,że do robienia mega czasów na ćwiarę to nie ten model erki,tylko te "trochę" starsze,uturbione...
 Ale wiadomo,że do robienia mega czasów na ćwiarę to nie ten model erki,tylko te "trochę" starsze,uturbione... 
Chyba za bardzo się rozdzieliła grupa zwolenników starej erki czy gti a nowej 7 eR. Jedni mówią że stare eR mk6 jest super hiper, drudzy że nowa eRka jest świetna.
Prawda jest taka że stara erka jest bardziej rozdłubana przez tunerów i ma większe możliwości a nowa to jednak świeże auto które samym boxem robi dobrą robotę ze względu na większe turbo i dobry nie gejowski dolot. Pytanie co kto woli; czy używkę eRke mk6 za 110tyś plus 10tys na mody i ma 360 koni czy nowa za 160tys i 4 tys na box i 370 koni z gwarancja.

Prawda jest taka że stara erka jest bardziej rozdłubana przez tunerów i ma większe możliwości a nowa to jednak świeże auto które samym boxem robi dobrą robotę ze względu na większe turbo i dobry nie gejowski dolot. Pytanie co kto woli; czy używkę eRke mk6 za 110tyś plus 10tys na mody i ma 360 koni czy nowa za 160tys i 4 tys na box i 370 koni z gwarancja.
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
						Golf mk7 R
Stare mk6r na pewno nie jest tak technologicznie dopracowany jak nowe mk7r,nawet w serii jest słabszy.Ale za to jest bardziej podatne na "gruby" tuning.Jak "komuś" nie wystarcza 400 kucy+,to może zrobić swapa na r32 lub r36 i celować w moce nawet 700 kucy+,a do siódemki takie silniki po prostu nie wejdą i tuning mechaniczny skończy się "tylko"na 400-stu konikach+...korzen88 pisze:Jedni mówią że stare eR mk6 jest super hiper
- Popielniczka
- Forum Master 
- Kontakt:
Golf mk7 R
takie info ktoś wrzucił dla włascicieli GTi i R mk7 

Kod: Zaznacz cały
Upgrades are close to finished on both turbos with two stages from a renowned US based company that I have been working with on the project. The tuning has to catch up but that is around the corner.Mój golf na forum: viewtopic.php?f=180&t=615360
Mój golf na YT: http://www.youtube.com/playlist?list=PL60121CBC1B532BF4"
Było : Volvo V50 2.0D
Było: MK6 GTI 272km
Jest: MK7.5 R 2018
- Rapix
- Forumowy spamer :) 
- Kontakt:
nie mówmy hop za nim się nie przeskoczyRybak pisze: do siódemki takie silniki po prostu nie wejdą i tuning mechaniczny skończy się "tylko"na 400-stu konikach+...
 poczekajmy troszkę czas i wszystko będzie wiadomo
 poczekajmy troszkę czas i wszystko będzie wiadomo   

Golf mk7 R
Rapix,ten silnik jest dobrze "policzony" przez księgowych,przyjmie na klatę +40% mocy i koniec.Ale i tak można się cieszyć z tych 40-stu procent,ponieważ będzie można to zrobić nie dużym kosztem finansowym o czym w innych markach spoza grupy vaga można tylko pomarzyćRapix pisze:nie mówmy hop za nim się nie przeskoczypoczekajmy troszkę czas i wszystko będzie wiadomo

- Popielniczka
- Forum Master 
- Kontakt:
Golf mk7 R
" onclick="window.open(this.href);return false;
wasze Rki też tak cicho chodzą o.O?

wasze Rki też tak cicho chodzą o.O?
Mój golf na forum: viewtopic.php?f=180&t=615360
Co znaczy 'w środku głośno'? Dźwięk leci z głośników?

Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,