EDIT:
Mam w samochodzie oryginalny Tuner TV, tak jak w aukcji poniżej:
http://allegro.pl/audi-a6-c5-a4-b5-tune ... 19035.html" onclick="window.open(this.href);return false; .
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

tak, będziemar_ek pisze:Czy opisana modyfikacja będzie funkcjonować w navi starszej wersji bez napisu "MFD"
 , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5; Audi S3 cabrio
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5; Audi S3 cabrio Ma ktoś jakieś rady co mogłem zrobić źle w przeróbce mojego kabla Mini din 10 pin na Scart? (Bo podejrzewam że tu tkwi problem gdyż tumer jest na 100% sprawny) Poniżej daje link z filmikiem przedstawiającym mój problem (jak narazie tylko Mp3 z USB bo antenki jeszcze nie podłączałem)
 Ma ktoś jakieś rady co mogłem zrobić źle w przeróbce mojego kabla Mini din 10 pin na Scart? (Bo podejrzewam że tu tkwi problem gdyż tumer jest na 100% sprawny) Poniżej daje link z filmikiem przedstawiającym mój problem (jak narazie tylko Mp3 z USB bo antenki jeszcze nie podłączałem)
Witam wszystkich:-)Jarek_NS pisze:Możesz podłączyć po fabrycznych Tyner TV. Z podlaczeniem przez kabel bezpośrednio do rns-d jest problem bo navi nie przełączy się na tuner.
Co do anteny. To lepiej kupić coś ze wzmacniaczem.

dźwięk czysty, obraz wyrazisty:-)
 dźwięk czysty, obraz wyrazisty:-)  Nie ma za coSzopenkg pisze:Dziękować:-) wszystko działa na rns-ddźwięk czysty, obraz wyrazisty:-)
Pozdrawiam
 Wszyscy mieli problemy i pisali do mnie na gg, tylko jeden użytkownik miał miernik i z powodzeniem przedzwonił wszystkie piny kabla 10DIN, przesłał mi rozpiskę jak to ma podłączone do gniazda SCART. Dopiero po takich informacjach rozkminiłem co wszyscy robią źle.
 Wszyscy mieli problemy i pisali do mnie na gg, tylko jeden użytkownik miał miernik i z powodzeniem przedzwonił wszystkie piny kabla 10DIN, przesłał mi rozpiskę jak to ma podłączone do gniazda SCART. Dopiero po takich informacjach rozkminiłem co wszyscy robią źle.  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości