parę dni temu przyjechała do mnie dokładeczka zderzaka tylnego od W8
 parę dni temu przyjechała do mnie dokładeczka zderzaka tylnego od W8   nojka funkiel, oryginał
  nojka funkiel, oryginał  

teraz trzeba będzie zacząć modzić układ wydechowy
 w układzie hamulcowym też zajdą małe zmiany co by auto stawało dęba
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
 parę dni temu przyjechała do mnie dokładeczka zderzaka tylnego od W8
 parę dni temu przyjechała do mnie dokładeczka zderzaka tylnego od W8   nojka funkiel, oryginał
  nojka funkiel, oryginał  

ale co i jak to zdradzę dopiero po montarzu
  ale co i jak to zdradzę dopiero po montarzu  dziś póki co przyjechał mały fancik
  dziś póki co przyjechał mały fancik  

hehe zaczynam doposażać wnętrze
  hehe zaczynam doposażać wnętrze  jutro foty po montażu:)
 jutro foty po montażu:) 

było:
 było:
 :
 :

wczoraj też zakończyłem mały mod świateł tylnych. potrzebne mi do tego było kilka kabelków, śrubek i złączek oczkowych:P potrzebna tez dioda:
  wczoraj też zakończyłem mały mod świateł tylnych. potrzebne mi do tego było kilka kabelków, śrubek i złączek oczkowych:P potrzebna tez dioda:

dioda była potrzeba do zrobienia przejścia do żarówki od przeciwmgielnego światła, żeby prąd płynął tylko w jednym kierunku
  dioda była potrzeba do zrobienia przejścia do żarówki od przeciwmgielnego światła, żeby prąd płynął tylko w jednym kierunku  mały filmik z prezentacją(z góry przepraszam za jego jakość, wiecie, kalkulator i te sprawy
  mały filmik z prezentacją(z góry przepraszam za jego jakość, wiecie, kalkulator i te sprawy  )   :
 )   :

ja mam zrobione tylko górne całe koło i w nocy jak hamuje to stopy świecą bardziej niż przeciwmgielne:) a przy czterech efekt podwójny:) tak czy siak mod na plus
  ja mam zrobione tylko górne całe koło i w nocy jak hamuje to stopy świecą bardziej niż przeciwmgielne:) a przy czterech efekt podwójny:) tak czy siak mod na plus 
 patent jest taki ze w kazdej chwili mozna dowolnie odlaczac
  patent jest taki ze w kazdej chwili mozna dowolnie odlaczac 

teraz tylko to ogarnąć i będzie dobrze
  teraz tylko to ogarnąć i będzie dobrze 

dla mnie na trasy będzie idealnie
 dla mnie na trasy będzie idealnie   a dokładka wpadnie jak znajdę kogoś ogarniętego kto mi wyprowadzi wydech na drugą stronę, bo poki co nikt "nie ma czasu"
  a dokładka wpadnie jak znajdę kogoś ogarniętego kto mi wyprowadzi wydech na drugą stronę, bo poki co nikt "nie ma czasu" 

pomysły są, gorzej bywa czasem z realizacją, a nie chce rozwiązań półśrodkowych
  pomysły są, gorzej bywa czasem z realizacją, a nie chce rozwiązań półśrodkowych  poki co czeka mnie wymiana hamulców na przedzie na big size
  poki co czeka mnie wymiana hamulców na przedzie na big size 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości