, auta pospadały tylko na ogłoszeniach tak ostro w górze stoją ale jak co do czego to sprzedający opuszczają ładnie ceny. Za 14 koła to spokojnie kupi zdrowe mk4 2001r 5d. Ja rozumie jezdzimy golfami swoje chwalimy ale bez przesady z tymi cenami
 , auta pospadały tylko na ogłoszeniach tak ostro w górze stoją ale jak co do czego to sprzedający opuszczają ładnie ceny. Za 14 koła to spokojnie kupi zdrowe mk4 2001r 5d. Ja rozumie jezdzimy golfami swoje chwalimy ale bez przesady z tymi cenami 
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP

.
 . A jak się boisz RWD i masz ciśnienie na rocznik to możesz kupić np. Almerę z 2006r za cenę starszego o 5 lat Golfa IV. Oprzytomnijcie!!!!!! Dajcie se po razie na ocucenie i zacznijcie kupować fajne furmanki a nie kisicie te VW ja stare dziady.
 A jak się boisz RWD i masz ciśnienie na rocznik to możesz kupić np. Almerę z 2006r za cenę starszego o 5 lat Golfa IV. Oprzytomnijcie!!!!!! Dajcie se po razie na ocucenie i zacznijcie kupować fajne furmanki a nie kisicie te VW ja stare dziady.  Ale nie uznaję diesli, tylko Pb?
 Ale nie uznaję diesli, tylko Pb?Taaa...Jaworess pisze:VW ma sens tylko i wyłącznie w dieslu ze względów wiadomo jakich.
Jaworess pisze:14 to kupisz piękne e46
Ale koszta utrzymania większe.Jaworess pisze:C-klasę W203
Szczególnie E46 z RWD, którym każdy "profesionalny" drifter latał bokiem.Jaworess pisze:a i tak będzie mniej zjeżdżona niż VW
Może po prostu komuś się podoba? Mówisz tak, a sam jeździsz 30 letnim MK2.Jaworess pisze: Dajcie se po razie na ocucenie i zacznijcie kupować fajne furmanki a nie kisicie te VW ja stare dziady.

Poza tym lubię klasyki a tu mam dwa w jednym wiesz
 Poza tym lubię klasyki a tu mam dwa w jednym wiesz   

Jeździ lepiej. Nawet stare e36 z silnikiem 1.6 jeździ lepiej. Jest lepiej wyważone, lepsza pozycja za kierownicą. Kto jeździł tym i tym ten wie, nie muszę przekonywać.dominik7 pisze:Zresztą BMW z mniejszymi silnikami nie jedzie lepiej jak VW
 Więc tak, jeżeli diesel to tylko VW a jeżeli benzynka to reszta świata.
 Więc tak, jeżeli diesel to tylko VW a jeżeli benzynka to reszta świata.

Miałem już samochody klasy premium, ostatnio sprzedałem auto, które miało 205 KM.
 Miałem już samochody klasy premium, ostatnio sprzedałem auto, które miało 205 KM.  Ale priorytety finansowe trochę mi się zmieniają, dlatego patrzę na Golfa IV/Octavię/Leona I.
  Ale priorytety finansowe trochę mi się zmieniają, dlatego patrzę na Golfa IV/Octavię/Leona I.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości