KROK 1 :
kupujemy lampy ( ja zakupilem takie z dodatkowa ramka nakladana )

KROK 2 :
zdejmujemy zderzak [tu golf ale zasada ta sama ( http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=14&t=155975" onclick="window.open(this.href);return false;)] i kladziemy tak zeby nam bylo wygodnie, ja polozylem na 2 przednich fotelach ustawionych do siebie oparciami
KROK 3 :
musimy spiłować krawędz ( swykla szlifieka lub pilnikiem )

KROK 4 :
Ta krawedz jest prostopadla do bryly auta wiec według niej ustawiamy uchwyt lampy ( mala wiertarka robimy dziury, ja nie mialem malej wiertarki wiec zrobilem dziury goracym gwozdziem )

KROK 5 :
przykrecamy lampe

KROK 6
Odwracamy zderzak i ma to wygladac tak ( nie musze pisac ze to samo robimy z drugiej strony
 )
 ) 

KROK 7 :
RZEZBA
 ROBIMY MNIEJSZY OTWOR I CEGAMI POWOLI ZWIEKSZAMY DZIURE PRZYKLADAJAC CO TROCHE DO DZIURY ZDERZAKA. ja posiadalem 2 prawe kratki wiec jedna poszla na probe i  jest do przerobienia ale juz mi sie nie chcialo. lewa wyszla lepjej
 ROBIMY MNIEJSZY OTWOR I CEGAMI POWOLI ZWIEKSZAMY DZIURE PRZYKLADAJAC CO TROCHE DO DZIURY ZDERZAKA. ja posiadalem 2 prawe kratki wiec jedna poszla na probe i  jest do przerobienia ale juz mi sie nie chcialo. lewa wyszla lepjej  

KROK 8 :
kladziemy kable, ja pociagnolem po przewodzie spryskiwacza i spiolem opaskami a przekaznik wlozylem do pokrywy akumulatora

KROK 9 :
skladamy lampy ,zderzak i ma byc tak

KROK 10
podlaczamy elektryke wlaczamy zaplon i swiatla sa zapalone ( nie zaplacimy mandatu ), wlaczamy swiatla mijania i ledy automatycznie sie wylącza.
 dodam ze mam 2 lewe rece a jakos dalem rade wiec nic strasznego
 dodam ze mam 2 lewe rece a jakos dalem rade wiec nic strasznego  

i jeszcze się z tego cieszy
  i jeszcze się z tego cieszy  

GT-i9100 ma już ze 3 lata i chodziło bardziej o wyraźniejsze zdjęcia, więc uwagę odnośnie lansu na stary telefon uważam za nietrafioną. Co do gwoździa, pewnie lepiej było zrobić wiertełkiem, ale na podorędziu takiego małego nie posiadałem, więc musiałem sobie radzić. Co do kratek i obcęg - masz lepszy pomysł? Podziel się nim śmiało, serio serio, zero szydery. Ja robiłem tak, bo niestety w borze kratki z otworami okrągłymi pod hella micro de to towar wręcz mityczny. Wiadomo, że nie jest tu super profi, ale no VW poskąpił ori mocowań pod halogen w kratki niestety
 GT-i9100 ma już ze 3 lata i chodziło bardziej o wyraźniejsze zdjęcia, więc uwagę odnośnie lansu na stary telefon uważam za nietrafioną. Co do gwoździa, pewnie lepiej było zrobić wiertełkiem, ale na podorędziu takiego małego nie posiadałem, więc musiałem sobie radzić. Co do kratek i obcęg - masz lepszy pomysł? Podziel się nim śmiało, serio serio, zero szydery. Ja robiłem tak, bo niestety w borze kratki z otworami okrągłymi pod hella micro de to towar wręcz mityczny. Wiadomo, że nie jest tu super profi, ale no VW poskąpił ori mocowań pod halogen w kratki niestety