Aktualizacja
 już jedna kratka z halogenem leci do mnie ;D
 już jedna kratka z halogenem leci do mnie ;DModerator: G0 Karcio
 już jedna kratka z halogenem leci do mnie ;D
 już jedna kratka z halogenem leci do mnie ;D .Z minusów  listwa troche sie odróznia  w przednim zdesiu. Przydała by sie zdecydowanie lepsza opona w sensie ładniej naciągnięta  no i niżej zdecydowanie bo wysoko stoi auto.A reszta na plus zderzak z wspawam od s3 mozey byc ciekawy.
  .Z minusów  listwa troche sie odróznia  w przednim zdesiu. Przydała by sie zdecydowanie lepsza opona w sensie ładniej naciągnięta  no i niżej zdecydowanie bo wysoko stoi auto.A reszta na plus zderzak z wspawam od s3 mozey byc ciekawy. 
  Co do opony też bym chciał większy naciąg marzy mi się na tej feldze ale niestety nie ma już węższych opon na 19" tak jak potwierdził prowadzący na konkursie auta roku. No i koza to fakt dlatego zbieram fanty do AIRa
  Co do opony też bym chciał większy naciąg marzy mi się na tej feldze ale niestety nie ma już węższych opon na 19" tak jak potwierdził prowadzący na konkursie auta roku. No i koza to fakt dlatego zbieram fanty do AIRa 

powiem  tak
 powiem  tak  na chwilę obecną będę zmuszony auto odstawić do garażu niebawem i zaaplikować 3 spore modyfikacje  także nie będę miał czasu za wiele tu pisać al jak skończę to myślę, że efekty będą dobre bo jak nie to auto będzie na żyletki ;D
 na chwilę obecną będę zmuszony auto odstawić do garażu niebawem i zaaplikować 3 spore modyfikacje  także nie będę miał czasu za wiele tu pisać al jak skończę to myślę, że efekty będą dobre bo jak nie to auto będzie na żyletki ;D

Też moją borę bym chciał do takiego stanu doprowadzić, ale to jeszcze daleka droga
 Też moją borę bym chciał do takiego stanu doprowadzić, ale to jeszcze daleka droga 
 teraz składania
 teraz składania  no i najgorsza operacja wyjęcie zawieszenia i zmiana na seryjne a kolumny od gwintu idą pod AIRa
 no i najgorsza operacja wyjęcie zawieszenia i zmiana na seryjne a kolumny od gwintu idą pod AIRa  
  Auto stawiamy na zimówkach i seryjnym zawiasie wymieniamy drążki i końcówki no i robimy osłony do silnika także roboty w ...dużo..
 Auto stawiamy na zimówkach i seryjnym zawiasie wymieniamy drążki i końcówki no i robimy osłony do silnika także roboty w ...dużo..  + 2 bonusy
 + 2 bonusy No i to ostatnie zdjęcie, na tej stronie też jest "fajne" - dobry "pakiet" .
 No i to ostatnie zdjęcie, na tej stronie też jest "fajne" - dobry "pakiet" . 
 mam nadzieje że na następny sezon już będzie ładnie i wszystko dociągnięte
 mam nadzieje że na następny sezon już będzie ładnie i wszystko dociągnięte  o ile kasa pozwoli.
 o ile kasa pozwoli.wszyscy po cichu liczymy, że GranuL, zrezygnowałpatryk173 pisze:I jak tam prace z tą blendą??

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości