Dla mnie bajka. Jak masz czas to chętnie jutro oblukam na żywca
 Dla mnie bajka. Jak masz czas to chętnie jutro oblukam na żywca  Pozdro!
 Pozdro!  

Moderator: G0 Karcio

Dla mnie bajka. Jak masz czas to chętnie jutro oblukam na żywca
 Dla mnie bajka. Jak masz czas to chętnie jutro oblukam na żywca  Pozdro!
 Pozdro!  

taaa i co jeszcze ??czerwiak5 pisze:a ja bym dal na czarno fele lustra slupki dach i te lampy fajnie to bedzie wygladac

+1Frykas pisze:taaa i co jeszcze ??czerwiak5 pisze:a ja bym dal na czarno fele lustra slupki dach i te lampy fajnie to bedzie wygladac
do tego koloru pasuje świeżość.. ja bym zostawił koła srebrne i lampy srebrne a tylko dokładki pod zderzakami dał w czerń i kratki i mocowania luster..
dokładki V6 też by się tutaj przydały..
ale to tylko moje skromne zdanie..

nie rozumiem po co chcesz na siłe kombinować z kolorem felg ? chęć wyróżnienia się ?GranuL pisze:dach będzie czarny lampy mogły by wyglądać zacnie czarne ale też boje się że zginą. A co myślicie o kolorze felg - w budyniu taki pod kolor jasnego wnętrza. A może jednak białe felgi?

Dokładnie! Wg mnie najlepiej będzie mu na normalnych, srebrnych kołach, ew. delikatnie grafitowych. Nie ma co kombinować na siłę, bo można przedobrzyć.Frykas pisze:nie rozumiem po co chcesz na siłe kombinować z kolorem felg ? chęć wyróżnienia się ?GranuL pisze:dach będzie czarny lampy mogły by wyglądać zacnie czarne ale też boje się że zginą. A co myślicie o kolorze felg - w budyniu taki pod kolor jasnego wnętrza. A może jednak białe felgi?
zrób prosty czysty projekt a będzie pipka łosia

i tutaj też nie kieruj się efektem akustycznym..GranuL pisze:ok to jak srebrne koła to i lusterka muszą wrócić pod kolor nadwozia zamiast czarnych.
Dziś wstawiłem stożek sportowy w sumie 2 przymierzałem ale żaden z nich nie dał totalnie żadnego efektu akustycznego ani simota ani najtanszy zwykły allegrowski.
 hehe bo jak mi tego nie da to nie ma sensu wydawać 300zł na fujite. Wstawie tylko wkładkę wtedy sportową od K&Na.
 hehe bo jak mi tego nie da to nie ma sensu wydawać 300zł na fujite. Wstawie tylko wkładkę wtedy sportową od K&Na. Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości