Opony i felgi do Golfa MK IV, Bory
Szukam opon do Golfa IV varianta, w sumie to juz znalazlem jakie chce  mianowicie BARUM BRAVURIS 2 siedemnastki, tylko jaki profil i szerokosc wybrac....
 mianowicie BARUM BRAVURIS 2 siedemnastki, tylko jaki profil i szerokosc wybrac....
co mozecie doradzic? Mam seryjne zawieszenie.
Z góry dzieki

mianowicie BARUM BRAVURIS 2 siedemnastki, tylko jaki profil i szerokosc wybrac....
 mianowicie BARUM BRAVURIS 2 siedemnastki, tylko jaki profil i szerokosc wybrac....co mozecie doradzic? Mam seryjne zawieszenie.
Z góry dzieki

jeszcze jedno pytanie :p 
co sadzicie o felgach firm: ENZO lub DEZENT?
jakie opinie, doswiadczenia?
Chyba, ze mozecie polecic jakies innej firmy alusy.
dodam, ze chce nowe i mam na to przeznaczone 2000

co sadzicie o felgach firm: ENZO lub DEZENT?
jakie opinie, doswiadczenia?
Chyba, ze mozecie polecic jakies innej firmy alusy.
dodam, ze chce nowe i mam na to przeznaczone 2000

Wojtus_24, na pierwsze pytanie odpowiedzi padają na każdej stronie tematu, w tym na pierwszej!

Seryjne zawieszenie na 17" nie wygląda - o tym też pisaliśmy wielokrotnie225/45/R17
205/50/R17
Wojtus_24,  Właśnie kupiłem ostatnio tego baruma w rozmiarze 205/50/17 i jak na razie jestem zadowolony  Tylko trzeba pomyśleć chociaż nad sprężynami bo tak to koza trochę
 Tylko trzeba pomyśleć chociaż nad sprężynami bo tak to koza trochę 

- ciachotdi
- diesel m@ster 
- Auto: Seat mii
Re: Opony i felgi do Golfa MK IV, Bory
Coś ci się pomyliło 14 nie wejdą do golfa 4. Mam takie same felgi i to są 15. Między felga a zaciśkiem jest przeswit ok 8 mm ledwo odważnik się mieści.Jlz pisze:Witam, poniżej zamieszczam obrazek z felgami jakie posiadam. Aktualnie na tych felgach są założone opony 175/85/R14, opony jednak wymagają wymiany i tutaj pojawia się problem ponieważ nigdzie nie mogę dostać opon o takim rozmiarze. Czy ktoś wie może jakie opony mogę jeszcze założyć na takie felgi?
ciacho840, jak już to tobie się coś pomyliło 
1.4 1.6 i sdi miały ori 14cali

VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
						- ciachotdi
- diesel m@ster 
- Auto: Seat mii
na zdjęciu widać znaczek tdi także domniemam ze nie jest to żaden z powyższych przez ciebie wymienionychM@XIMUS pisze:ciacho840, jak już to tobie się coś pomyliło

Bez znaczenia - widziałem już tdi na 14", tak jak zdarzały się wypusty mk4 na bębnach z tyłu (bardzo rzadkie).

175/85 14 to bardziej prawdopodobna opona bo skody z wersjami wyposażenia na złe drogi miały takie zakładane
a 175/85 15 jest taki rozmiar ale zadki i to bardzo
najlepiej niech właściciel się wypowie
a tu masz felgę
http://allegro.pl/felga-vw-golf-iv-polo ... 58298.html" onclick="window.open(this.href);return false;
edit......
Shmatan, akurat o tych bębnach to słyszałem ale nigdy nie widziałem 

a 175/85 15 jest taki rozmiar ale zadki i to bardzo
najlepiej niech właściciel się wypowie
a tu masz felgę
http://allegro.pl/felga-vw-golf-iv-polo ... 58298.html" onclick="window.open(this.href);return false;
edit......
Shmatan, akurat o tych bębnach to słyszałem ale nigdy nie widziałem

VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
siema wszystkim. Powiedzcie mi co powiecie o ponach Nankang AS 1 205/40 R18 86 H chce je kupic i zalozyc na kola 8 cali szerokosc 18' dare lm!

- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
tomek001,  nie wiem jak AS1 ale NS2 bardzo ładnie się naciąga i układa na feldze, także śmiało mogę polecić 

- dżodżo1986
- Mały gagatek 
mam nowe u siebie i też na feldze 8 cali, śmiało mogę polecić, nie mam z nimi żadnego problemu, nie są głośne, dobrze trzymają na suchym, na mokrym również, śmiało możesz kupować, tutaj najtaniej ale długo trzeba czekać:tomek001 pisze:siema wszystkim. Powiedzcie mi co powiecie o ponach Nankang AS 1 205/40 R18 86 H chce je kupic i zalozyc na kola 8 cali szerokosc 18' dare lm!
http://www.opony-auto.pl/opony/Nankang/ ... 40r18-86-H" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam, panowie tak na szybko potrzebuje opinii, jaki dystans na przód na felgę 8J et 60 i jaka opona aby auto było możliwe do jazdy i nic nie tarło ? Oczewiście auto na gwincie