Migacz prawy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Migacz prawy
Siemcia,mam problem przy włączeniu prawego migacza jest jakieś spięcie mi migacz miga 4 razy szybciej,gdzie moge znaleśc problem,może to być spalona żarówka? 

- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy 
Migacz prawy
No, wiesz Kolego, w drzwiach po lewej stronie od lewego łokcia masz klamkę od drzwi. Należy ją pociągnąć, wysiąść i obejść pojazd dookoła - sprawdzając co świeci...GutekMK2 pisze:może to być spalona żarówka?

Gdy Kolega włączy światła AWARYJNE, znów obejdzie Kolega samochód, zwracając szczególną uwagę na jednakowość świecenia wszystkich żarówek; czy aby któraś ze stron lub pojedyncza żarówka nie świeci wyraźnie słabiej? Tam należy szukać przyczyny.
Re: Migacz prawy
Kolego zrobiłem tak ze 2 razy,i twoja uwaga jest zbytecznaZico63b pisze:No, wiesz Kolego, w drzwiach po lewej stronie od lewego łokcia masz klamkę od drzwi. Należy ją pociągnąć, wysiąść i obejść pojazd dookoła - sprawdzając co świeci...GutekMK2 pisze:może to być spalona żarówka?
Gdy Kolega włączy światła AWARYJNE, znów obejdzie Kolega samochód, zwracając szczególną uwagę na jednakowość świecenia wszystkich żarówek; czy aby któraś ze stron lub pojedyncza żarówka nie świeci wyraźnie słabiej? Tam należy szukać przyczyny.
 wszystko świeci normalnie,jedyne co to poświetlenie tylnej rejestracji jest jakieś dziwne
  wszystko świeci normalnie,jedyne co to poświetlenie tylnej rejestracji jest jakieś dziwne 
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy 
Migacz prawy
No bo Kolega pytał czy może być spalona żarówka a przy oględzinach widać by było czy świeci, czy nie - stąd ta drobna uszczypliwość.
Czy tak samo się dzieje i przy RÓWNOCZESNYM włączeniu innego światła (pozycyjnego czy STOP)? Czy nie żarzą przy okazji inne lampy? Bo to by wskazywało brak masy, częsty w Volkswagenach.

Czy tak samo się dzieje i przy RÓWNOCZESNYM włączeniu innego światła (pozycyjnego czy STOP)? Czy nie żarzą przy okazji inne lampy? Bo to by wskazywało brak masy, częsty w Volkswagenach.
Migacz prawy
Dzisiaj nad ranem zauważyłem,że nie pali mi się jedna żarówka podświetlenia rejestracji,czyli to pewnie to