Oraz nowe emblematy na klape rabbit + gti - stare emblematy przeżywaja 2 zimę i dostają po

Moderator: G0 Karcio

Też mam Valeo i nie narzekam chyba że na cenęwodzisun pisze:Do kompletu ori ramion Aero nowe wycieraczki Valeo

Kolor znika czy co?wodzisun pisze:Oraz nowe emblematy na klape rabbit + gti - stare emblematy przeżywaja 2 zimę i dostają po
 powoduje osad, którego ciężko wyczyścić - do tego wilgoć - gdzieniegdzie pojawia się rdzawy kolorek
 powoduje osad, którego ciężko wyczyścić - do tego wilgoć - gdzieniegdzie pojawia się rdzawy kolorek

ori USa
 ori USa

zazdroszczę tych zdesiów
   zazdroszczę tych zdesiów   

kiedy malujemy i zakładamy usa pakiet?
 kiedy malujemy i zakładamy usa pakiet?  ja z niecierpliwością czekam na twoją listwę
 ja z niecierpliwością czekam na twoją listwę  
pierwsze pytanie, ile jeździsz?GranuL pisze:powiedz mi bo żona mi truje że chce gaz ja za tym nie jestem, ile fachowa instalka kosztuje ile cie to kosztowało czy naprawdę ci się to opłaca?

goni o tego. 100km dziennie robię lekko po samym mieście w weekendy mało robię bo nie załatwiam nic na mieście itp. no i 2razy w tygodniu dojeżdżam do Gdańska do szkoły czyli około 300km w tygodniu na samą szkołę. Właśnie jak gaz to zbiornik w zapasówkę do i tak jak mówicie we wlewie schowany no i właśnie żeby nie było widać pod maską że gaz jest wsadzony. U nas w miescie nie ma dobrego gazownika wiec i tak bym w Polskę jechał może kogoś polecicie. A i najważniejsze czy teraz CZIPA robić czy po gozie bo są 2szkoły. A W v-techu chłopaki w Gdyni obiecali 20kuni i 60Niutów więcej
  goni o tego. 100km dziennie robię lekko po samym mieście w weekendy mało robię bo nie załatwiam nic na mieście itp. no i 2razy w tygodniu dojeżdżam do Gdańska do szkoły czyli około 300km w tygodniu na samą szkołę. Właśnie jak gaz to zbiornik w zapasówkę do i tak jak mówicie we wlewie schowany no i właśnie żeby nie było widać pod maską że gaz jest wsadzony. U nas w miescie nie ma dobrego gazownika wiec i tak bym w Polskę jechał może kogoś polecicie. A i najważniejsze czy teraz CZIPA robić czy po gozie bo są 2szkoły. A W v-techu chłopaki w Gdyni obiecali 20kuni i 60Niutów więcej  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości