Chodzi mi o to, że mogłeś wyłączyć radio gdy kręciłeś film bo przez to kiepsko słychać dźwięk silnika.vw-maniak92 pisze: a co bys chcial usłyszeć innego hehe
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

Chodzi mi o to, że mogłeś wyłączyć radio gdy kręciłeś film bo przez to kiepsko słychać dźwięk silnika.vw-maniak92 pisze: a co bys chcial usłyszeć innego hehe

marcinas1983, no wiem ale chodzilo o krecenie obrotomierza a nie dzwiek silnika nastepnym razem bede mial na uwadzemarcinas1983 pisze:Chodzi mi o to, że mogłeś wyłączyć radio gdy kręciłeś film bo przez to kiepsko słychać dźwięk silnika.

a jezeli chodzi o twoje zdjecie to wskazowke mam znacznie nizej
 a jezeli chodzi o twoje zdjecie to wskazowke mam znacznie nizej

ale to chyba mowisz o max obrotach takie predkosci?arwam pisze:na jedynce nie powiem bo nie wiem, dwójka około 80km/h trójka 110-120km/h czwórka około 150km/h a potem do końca to juz na piątce

tez dobrze wiedziec ale najwazniejsze ze wiem ile ma na 100km/h..arwam pisze:można też koło od alternatora założyć z 2.5TDI i już nie oszukuje
 bede mial troche czasu to rozloze licznik i pobawie sie tym potencjometrem i zobacze wtedy. Samo to ze wskazowka cofnieta jest ponizej zera to juz przeklamuje ale jeszcze trzeba kalibrowac.. Pytam Bo troche mnie przerazala ta wskazowka przy 130 to juz prawie czerwone pole mialem
  bede mial troche czasu to rozloze licznik i pobawie sie tym potencjometrem i zobacze wtedy. Samo to ze wskazowka cofnieta jest ponizej zera to juz przeklamuje ale jeszcze trzeba kalibrowac.. Pytam Bo troche mnie przerazala ta wskazowka przy 130 to juz prawie czerwone pole mialem   a nie chcem silnika zajezdzic i tak krecilem go do max 3500rpm
 a nie chcem silnika zajezdzic i tak krecilem go do max 3500rpm

ale mowisz o obrotach rzecz jasna?? Bo to filmik byl krecony na detkach 185/60/14.. Czyli wychodzi przeklamanie spore obrotomierza.. bo ostatnio go przegonilem na obrotach do konca to wskazowka zatrzymala sie na koncu czerwonego pola a obroty jeszcze szły takze musze wyciagnac licznik i go wykalibrowacDansli pisze:przy skrzynce 4T koła 195/50 15' na piątym biegu masz ok. 3000- 3100 obr/min przy prędkości 120 km/h

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości