Zastanawiam się między mk4 i b5
[B5 3B] Silver & Black ! Smoked, gwint, ciemne lampy tył !
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
B5 3B Smoked i Gwint KOLEJNE GRATY !
Damian92, czyli uważasz że tanio go kupiłeś i dlatego? No właśnie a lakier to podstawa
Re: B5 3B Smoked i Gwint KOLEJNE GRATY !
Powiem Ci ze rowniez swego czasu mialem taki dylemat. Jedynie co jest wada passata to wielowahacz ktory na gwincie jednak jest do roboty co rok a to koszt okolo 700 zlotych najtanszy. To jego wadaDani90 pisze:Damian92, czyli uważasz że tanio go kupiłeś i dlatego? No właśnie a lakier to podstawa![]()
Moj edition =)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=485490" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=485490" onclick="window.open(this.href);return false;
-
maciej200022
- Nowicjusz

turn330,
aż tak tragicznie z nim na gwincie? a jak na seri?
znajomy ma trw i od 2 lat spokój, ost dolny banan poleciał ale to przywalił w krawężnik więc był mus.
Wada jest ale fajnie się jeździ na nim sporo lepiej wybiera nierówności szczególnie w zimę ale jest sporo miększy i bardziej mnie rzuca w zimie b5 niż moim mk3
aż tak tragicznie z nim na gwincie? a jak na seri?
znajomy ma trw i od 2 lat spokój, ost dolny banan poleciał ale to przywalił w krawężnik więc był mus.
Wada jest ale fajnie się jeździ na nim sporo lepiej wybiera nierówności szczególnie w zimę ale jest sporo miększy i bardziej mnie rzuca w zimie b5 niż moim mk3
Dani90, Przy kupnie wszystkiego nie obejrzysz dokładnie, z tył było minimalnie widać że malowany ale np tylne i przednie drzwi były w idealnym stanie
turn330, wielowahacz to jedynie na plus a nie wada, po przesiadce z mk3 czy passata b3 to tu nie czuć nic
Nie trzeszczy nie stuka pięknie wybiera dziury, a co do wahaczy - uwierz, że nie sypią się wszystkie naraz i nie po roku latania na gwincie
Mój na przykład nie jest mocno sztywno a wahacze poskręcane są pod gwint (żeby nie rwało gum)
Żywotność taka sama jak gum na wahaczach czy sworzni tyle, że koszt nieco większy po ja za jeden wahacz płaciłem 130zł ale coś za coś 
U mnie miało być b5 w kombi no i jest
Miało być z 1.8t albo 2.8 ale trafiło się te i jest te 
turn330, wielowahacz to jedynie na plus a nie wada, po przesiadce z mk3 czy passata b3 to tu nie czuć nic
Dzięki ! RH AG CUPmaciej200022 pisze:fajnie passacik wyglada teraz na glebie a co to za kolo??
Szwagier po 60tys od kupna wymienił dopiero 2 czy 3 wahaczeDani90 pisze:aż tak tragicznie z nim na gwincie? a jak na seri?
U mnie miało być b5 w kombi no i jest
Damian92, dokładnie kumpel miał wymienił wszystkie na krafta koszt całego zestawu ok 600zł i 30 tys ale jeden czy dwa wymienił już.
, wymieniłem całe zawieszenie po za amorami z przodu i golf tego nie ma
do tego według mnie w b5 jest tak jak byś siedział niżej niż w mk3 , bo w mk3 to jak na tronie szyber otworzyć i głowę za dach można
albo ja mam takie fotele 
I to jest to o co mi chodziDamian92 pisze:Nie trzeszczy nie stuka pięknie wybiera dziury, a co do wahaczy - uwierz, że nie sypią się wszystkie naraz i nie po roku
do tego według mnie w b5 jest tak jak byś siedział niżej niż w mk3 , bo w mk3 to jak na tronie szyber otworzyć i głowę za dach można
- piotrek920123
- Użytkownik

Ja mam prawie 190cm i kubły recaro i do podsufitki mi kawał brakuje.
Jeździłem z Damianem jego passkiem i na prawdę bardzo komfortowo się jeździ na tym gwincie
Jeździłem z Damianem jego passkiem i na prawdę bardzo komfortowo się jeździ na tym gwincie
o to topiotrek920123 pisze:Ja mam prawie 190cm i kubły recaro i do podsufitki mi kawał brakuje.
Znośnie wygodnie i przede wszystkim cichopiotrek920123 pisze:Jeździłem z Damianem jego passkiem i na prawdę bardzo komfortowo się jeździ na tym gwincie
Ciemne lampki na tyle

Tego tu brakowało
Jeszcze znaczki i wyglad zenetrzny ogarniety? 
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
goAlone, znaczki na czarno, pomalować prawy bok, koła pomalować i na auto. Jeszcze dojdzie kilka wlepek 
- piotrek920123
- Użytkownik

cały malujesz czy tylko jakieś elementy?Damian92 pisze:pomalować prawy bok,
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
goAlone, oprócz przedniego błotnika
piotrek920123, zajebioszka
piotrek920123, zajebioszka
- rudy
- Łowca rarytasów :-)

- Kontakt:
Fajnie lampki wyglądają
raz miałem okazję widzieć takie na ciemnym Passacie
MK3 Variant ROLLING STONES almost "Yachting" ?? 
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<