Witam mam problem z moim golfikiem otóż szyba normalnie się opuszcza ale jak chcę podnieść to straszne zgrzyty (strzały) a szyba cały czas w miejscu stoi. Dodam że jak ją wspomagam dłoniami z 2-óch stron to idzie do góry. Szał bo jak ktoś otworzy to później się nie da zamknąć guzikiem tylko przymusowy postój... Ma ktoś jakieś wskazówki??
 Witam mam problem z moim golfikiem otóż szyba normalnie się opuszcza ale jak chcę podnieść to straszne zgrzyty (strzały) a szyba cały czas w miejscu stoi. Dodam że jak ją wspomagam dłoniami z 2-óch stron to idzie do góry. Szał bo jak ktoś otworzy to później się nie da zamknąć guzikiem tylko przymusowy postój... Ma ktoś jakieś wskazówki??Golf IV 3d Nie podnosi szyby pasażera-strasznie strzela cały
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Golf IV 3d Nie podnosi szyby pasażera-strasznie strzela cały
 Witam mam problem z moim golfikiem otóż szyba normalnie się opuszcza ale jak chcę podnieść to straszne zgrzyty (strzały) a szyba cały czas w miejscu stoi. Dodam że jak ją wspomagam dłoniami z 2-óch stron to idzie do góry. Szał bo jak ktoś otworzy to później się nie da zamknąć guzikiem tylko przymusowy postój... Ma ktoś jakieś wskazówki??
 Witam mam problem z moim golfikiem otóż szyba normalnie się opuszcza ale jak chcę podnieść to straszne zgrzyty (strzały) a szyba cały czas w miejscu stoi. Dodam że jak ją wspomagam dłoniami z 2-óch stron to idzie do góry. Szał bo jak ktoś otworzy to później się nie da zamknąć guzikiem tylko przymusowy postój... Ma ktoś jakieś wskazówki??- Fafik258
- Forum Master 
- Kontakt:
Re: Golf IV 3d Nie podnosi szyby pasażera-strasznie strzela
Mechanizm do wymianygocu87 pisze:Witam mam problem z moim golfikiem otóż szyba normalnie się opuszcza ale jak chcę podnieść to straszne zgrzyty (strzały) a szyba cały czas w miejscu stoi. Dodam że jak ją wspomagam dłoniami z 2-óch stron to idzie do góry. Szał bo jak ktoś otworzy to później się nie da zamknąć guzikiem tylko przymusowy postój... Ma ktoś jakieś wskazówki??
- Fafik258
- Forum Master 
- Kontakt:
Na Twoim miejscu już dawno bym zdjął boczek i zobaczył o co chodzi...
Silnik można sprawdzić bez zdejmowania blachy, mechanizm już będzie ciężko

Silnik można sprawdzić bez zdejmowania blachy, mechanizm już będzie ciężko
Była oberwana zębatka na silniczku. Temat uważam za zamknięty.