nie wiem może się nie znam ale nie kojarzę silnika z taką mocą
  nie wiem może się nie znam ale nie kojarzę silnika z taką mocą   Co do kół to jak chcesz 9j z przodu to ile z tyłu ?? moim zdaniem lepiej by było 7.5j-8j z przodu a 9j z tyłu
  Co do kół to jak chcesz 9j z przodu to ile z tyłu ?? moim zdaniem lepiej by było 7.5j-8j z przodu a 9j z tyłu  
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP

nie wiem może się nie znam ale nie kojarzę silnika z taką mocą
  nie wiem może się nie znam ale nie kojarzę silnika z taką mocą   Co do kół to jak chcesz 9j z przodu to ile z tyłu ?? moim zdaniem lepiej by było 7.5j-8j z przodu a 9j z tyłu
  Co do kół to jak chcesz 9j z przodu to ile z tyłu ?? moim zdaniem lepiej by było 7.5j-8j z przodu a 9j z tyłu  

Mateusz (GTD) pisze:G60 + 16PS = 176... miał być VR6 i co ?nie wiem może się nie znam ale nie kojarzę silnika z taką mocą

co innego mi chodzi po głowie bo bbs już się przeżarł wszędzie tego pełno. A VR będzie a tam się czepiasz dwa kunie w te czy wewte
  co innego mi chodzi po głowie bo bbs już się przeżarł wszędzie tego pełno. A VR będzie a tam się czepiasz dwa kunie w te czy wewte  nie ma mnie w PL tak to by coś się działo a na te kilka dni co byłem ostatnio to zdążyłem tylko trochę go przewietrzyć i pośmigać i z powrotem do garażu a zapomniałem o najważniejszym założyłem Grill hehe
 nie ma mnie w PL tak to by coś się działo a na te kilka dni co byłem ostatnio to zdążyłem tylko trochę go przewietrzyć i pośmigać i z powrotem do garażu a zapomniałem o najważniejszym założyłem Grill hehe

ostatnie Blaupunkty w Golfie spełniły swoją funkcję dlatego Blaupunkt ląduje też w corrado
 ostatnie Blaupunkty w Golfie spełniły swoją funkcję dlatego Blaupunkt ląduje też w corrado  

jako że parę dni temu miałem urodziny to sprawiłem sobie prezent
 jako że parę dni temu miałem urodziny to sprawiłem sobie prezent  

sorry za jakość fotek ale to nie moja robota ;p ja szczerze przyznam się nie widziałem jeszcze auta bo wracam w czwartek ale zaufałem mojemu bratu
 sorry za jakość fotek ale to nie moja robota ;p ja szczerze przyznam się nie widziałem jeszcze auta bo wracam w czwartek ale zaufałem mojemu bratu  i wiem że na mine mnie nie wpakuje hehe jedno jest pewne jest w lepszym stanie jak mój poprzedni Variant
 i wiem że na mine mnie nie wpakuje hehe jedno jest pewne jest w lepszym stanie jak mój poprzedni Variant  ;p
 ;p
hah mam lepszy pomysł... wez go do Norwegii zahacz lawete do golfa, corra na grzbiet i hejaGoofy2005 pisze:jaśkooo91, spoko spoko nie ma mnie w domu nie ma kto działać;p

4x9j dobrze by tu siadlo
  4x9j dobrze by tu siadlo 

"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
 "Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości