a ciekawe jak wygląda ta decha w mk3
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

matisim pisze:nic nie przychodzi łatwo w takich swapach. ja będe kombinował, climatronik z mk4 do mk3 na pewno bedzie a czy deska to czas pokaże.

tunel tylni: mocowanie ręcznego trzeba przespawać bardziej w bok. Ja odwierciłem zgrzewy i dopasowałem z ręcznym do tunelu tak żeby było prosto.
 tunel tylni: mocowanie ręcznego trzeba przespawać bardziej w bok. Ja odwierciłem zgrzewy i dopasowałem z ręcznym do tunelu tak żeby było prosto. włączniki w desce wiadomo: najlepiej dostać instalację z mk4 i mamy wszystkie wtyczki, każda trzeba ucinać i po schematach lutować odpowiednie kable ze sobą
 włączniki w desce wiadomo: najlepiej dostać instalację z mk4 i mamy wszystkie wtyczki, każda trzeba ucinać i po schematach lutować odpowiednie kable ze sobą  albo szukać samemu bo nie zawsze schematy pokrywają sie z tym co mamy.
 albo szukać samemu bo nie zawsze schematy pokrywają sie z tym co mamy. ja spasowałem wszystko tak że nie ma prawa nic mi piszczeć czy trzeszczeć. wszystko jest do zrobienia jeśli ma sie czas i sie wie czego chce. Ja jestem zadowolony z tego swapu, mam coś czego w mojej okolicy nikt nie ma, i jakoś bardziej mi sie widzi ta deska.
 ja spasowałem wszystko tak że nie ma prawa nic mi piszczeć czy trzeszczeć. wszystko jest do zrobienia jeśli ma sie czas i sie wie czego chce. Ja jestem zadowolony z tego swapu, mam coś czego w mojej okolicy nikt nie ma, i jakoś bardziej mi sie widzi ta deska.

JohnyOne pisze:Witam mam pytanie bo chce kupić siedzenia z golfa IV przód i kanapa również z golva IV czy będzie pasowało do Golfa III będę wdzięczny bo mam oko na siedzenia r32

opcja szukaj nie boli...
   opcja szukaj nie boli... Kod: Zaznacz cały
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141784

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości