- Marka:Volkswagen
- Model:Corrado
- Rok produkcji:1989r
- Kolor:Bordo metalic=>kolor z palety porsche
- Pojemność:1800=>2300 V5
- Moc:160KM=>170KM=> zmiana mapy szacunkowo 190+KM
- Silnik:PG=>AQN
- Wyposażenie: ABS, Central,el szyby i lusterka, wspoma, klima, lotka która się wysuwa przy 120km/h , Gwint H&R Koło 16Cali Borbet A przód 9J tył 9J
Modyfikacje:
- Car Audio: BRAK
 nie potrzebne mi to wolę słuchać V5
 nie potrzebne mi to wolę słuchać V5  
 - Felgi: Borbet A przód 9J tył 9J
- Opony:przód 195/40 R16, tył: 215/35 R16 ( w najbliższym czasie planuję zarzucić również 195/40

- Zawieszenie: Gwint H&R
- Opis zewnętrzny:lampy tył Clear które zamontował poprzedni właściciel które mi się nie podobają i ich dni są policzone
 obrysówki LED w zderzakach które mam zamiar wyrzucić bo jestem zdania że nie ma piękniejszej rzeczy jak seria
 obrysówki LED w zderzakach które mam zamiar wyrzucić bo jestem zdania że nie ma piękniejszej rzeczy jak seria  
 - Wnętrze:Jeszcze Seria,wymieniona kierownica na G40. Planuję obszywać skórką całe wnętrze ale to niebawem

W aucie pozmieniało się wiele rzeczy starałem się dodawać fotki z każdego modu ale wiadomo zawsze coś umknie

fotki kiedyś i aktualnie na samym dole

z 6-ma garami pod maską będzie niezły przecinak
  z 6-ma garami pod maską będzie niezły przecinak   zanim g60 wyjb.... chce nim sie kojnąć bo mi coś zaświtało
  zanim g60 wyjb.... chce nim sie kojnąć bo mi coś zaświtało   pzdr
  pzdr

jak bedziesz malował to nie kombinuj z kolorami tylko w ori srebrny i bedzie miazga
  jak bedziesz malował to nie kombinuj z kolorami tylko w ori srebrny i bedzie miazga