hehe
 hehe staram sie jak moge wszystko robic we wlasnym zakresie
 jest jeszcze kupa pracy ale malymi kroczkami wszystko dopieszczam
 jest jeszcze kupa pracy ale malymi kroczkami wszystko dopieszczamModeratorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
 hehe
 hehe  jest jeszcze kupa pracy ale malymi kroczkami wszystko dopieszczam
 jest jeszcze kupa pracy ale malymi kroczkami wszystko dopieszczam 

passek i tak dla mnie to mistrzostwo B4
 passek i tak dla mnie to mistrzostwo B4  

czesto go widze w okolicach wembley :d mieszkasz moze gdzies niedaleko czyy myle paski bo jezdzi identyczny jak twój:d
 czesto go widze w okolicach wembley :d mieszkasz moze gdzies niedaleko czyy myle paski bo jezdzi identyczny jak twój:d

Strasznie mi się podoba ten clear front w soczewkach, niesamowite wrażenie robi
 Strasznie mi się podoba ten clear front w soczewkach, niesamowite wrażenie robi

mijałes mnie dzisiaj i tak sie wsłuchałem i wydaje mi sie jak bys cos modził z wydechem bo jakos tak inaczej chodzi jak ostatnio
 mijałes mnie dzisiaj i tak sie wsłuchałem i wydaje mi sie jak bys cos modził z wydechem bo jakos tak inaczej chodzi jak ostatnio 

zawsze jak oglądam fotki passiastego w Twoim temacie przypomina mi sie moja była maszyna...
 zawsze jak oglądam fotki passiastego w Twoim temacie przypomina mi sie moja była maszyna...Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości