kumpel mi namalował ręcznie:)
 kumpel mi namalował ręcznie:)i pokaże wam wszystkie jego pracę które robi aerografem i ręcznie:P
Moderator: skymax

z prac kumpla:)
 z prac kumpla:)  oceniajcie:)
  oceniajcie:)  

( moja WFM na ścianie
 ( moja WFM na ścianie    

;)
;) taką WFM mam w garażu odrestaurowaną:P i wszystko, ostatnio w gazecie
 taką WFM mam w garażu odrestaurowaną:P i wszystko, ostatnio w gazecie   

.
 . może to sprawka 'pióra' w ps?
 może to sprawka 'pióra' w ps?  

zapodaj jakiegoś mk2 lub mk3
  zapodaj jakiegoś mk2 lub mk3Siedzę w temacie grafiki nie od dziś i wiem na czym polega rysowanie krzywymi, jednak specjalizuje się w grafice rastrowej (głównie layouty www, czasami retusze)eurojanek pisze:Czysty wektor, Kotu, rysowanie wektorem nie polega tak jak pędzel w photoshopie na przeciągnięciu z punktu a do b tylko na wskazaniu dwu punktów, a potem niejako napinaniu krzywej beziera pomiędzy nimi do uzyskania żądanego efektu. W ten sposób uzyskujemy bardzo precyzyjne i czyste linie ale zajmuje to wielokrotnie więcej czasu niż metoda pędzlem. Do rysunku używam fotki referencyjnej i z niej sampluję kolory także to jest akurat prosta sprawa.
Taki rysunek to zależnie od poziomu detali od 10 do 25 godzin roboty :]
 Po prostu zdziwiła mnie trochę ta gadka o tablecie bo równie wygodnie można to imo myszką robić. Zastanawialem się właśnie czy jest to czysty wektor, czy raster stylizowany na wektor. Jednak jak mówisz, że wektor to tym bardziej szacun!
 Po prostu zdziwiła mnie trochę ta gadka o tablecie bo równie wygodnie można to imo myszką robić. Zastanawialem się właśnie czy jest to czysty wektor, czy raster stylizowany na wektor. Jednak jak mówisz, że wektor to tym bardziej szacun!  Od zawsze jarałem się taką techniką.
 Od zawsze jarałem się taką techniką. 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości