prosil ze jak zaloze, to zebym mu fotki wyslal bo robi sobie "portfolio"

Szybka realizacja... 24h

Moderator: G0 Karcio

oby tylko dobrze wierciłSzybka realizacja... 24h

fajne fajne, szkoda tylko, że show nie ma na swoich tego rowka-przetłoczenia przy rancietruckman pisze:Tak w ramach OT:
Powiększ (rzeczywiste wymiary: 900 x 675)Obrazek
999zł
10 cali
 do mnie pasowałyby idealnie
 do mnie pasowałyby idealnie  

Na cos trzeba chorowaczimnylech pisze:jak zobacze te wasze auta w rozenborgu rosenburgu rothenbergu czy ruch@jburgu bo nie chce mi sie sprawdzac jak to sie pisze ale wiadomo o co chodzi to chyba padne i mam nadzieje ze nie zlapie choroby wieksza fela i gleba bo to bardzo droga choroba chyba jest

dziekuje za mile slowa
  dziekuje za mile slowa 
 w koncu zabralem sie za amortyzatory i odboje, choc do konca nie wiedzialem jak to zrobic, to okazalo sie to banalne
 w koncu zabralem sie za amortyzatory i odboje, choc do konca nie wiedzialem jak to zrobic, to okazalo sie to banalne  kupilem jednak te od Seicento za 11 zl/szt., skrocilem i zalozylem
 kupilem jednak te od Seicento za 11 zl/szt., skrocilem i zalozylem  próby byly dwie - raz skrocilem i zostalo 9 cm ale bylo za duzo bo tył sterczał. W koncu rozebralem raz jeszcze i obciąłem o kolejne 3 cm
 próby byly dwie - raz skrocilem i zostalo 9 cm ale bylo za duzo bo tył sterczał. W koncu rozebralem raz jeszcze i obciąłem o kolejne 3 cm  zostalo w sumie 6 cm odboju
 zostalo w sumie 6 cm odboju  

jak sie okaze ze za duza szpara to znow sie rozbierze amor i znow cięcie
 jak sie okaze ze za duza szpara to znow sie rozbierze amor i znow cięcie 

niemniej jednak jest kozak, kółko sie wypchało zgodnie z planem
 niemniej jednak jest kozak, kółko sie wypchało zgodnie z planem  

Bedzie co ogladac na rozpoczaciu sezonu
 Bedzie co ogladac na rozpoczaciu sezonu   

jak znajde chwilke to na spokojnie rozbiore, wymaluje, złożę
 jak znajde chwilke to na spokojnie rozbiore, wymaluje, złożę  jutro wyjmujemy regulacje z tyłu i zobaczymy jak bedzie
 jutro wyjmujemy regulacje z tyłu i zobaczymy jak bedzie 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości