Wiem że ten temat nie jest nowinką ale to lektura dla osób początkujących, pierwszy raz kupujących samochód - należy obowiązkowo przeczytać przed zadawaniem pytań na forum!

Moderatorzy: palio, jhosef, VIP

prosimy o dyskusje merytoryczne
 prosimy o dyskusje merytoryczne
chcesz to pisz, nie chcesz to nie piszS7TDI pisze:Czyli ogólnie o czym tu mamy pisać? Jest jeden byle jaki artykulik i co z tym dalej?
 , Twój wybór, generalnie pisanie o tym że "u nas kręcimy" jest nie na miejscu, przynajmniej ja tak uważam
  , Twój wybór, generalnie pisanie o tym że "u nas kręcimy" jest nie na miejscu, przynajmniej ja tak uważam
 I jeszcze tak odnosząc się do tej spowiedzi handlarza: mówi, że ludzie tępi są, nie wiedzą ile się jeździ w dojczlandii, i szukają małych przebiegów - to chyba logiczne, że każdy chce jak najlepszy wóz - wystarczy nie kręcić liczników i szybko się ludzie przekonają, jakie są naprawdę przebiegi. A takie gadanie, że kręci się pod klientów jest tylko winą handlarzy, którym w pewnym momencie zabrakło cierpliwości do kręcących nosem na duże przebiegi a chcieli szybko obracać kasą, bo samochody schodziły w ciągu 1-2 dni.
 I jeszcze tak odnosząc się do tej spowiedzi handlarza: mówi, że ludzie tępi są, nie wiedzą ile się jeździ w dojczlandii, i szukają małych przebiegów - to chyba logiczne, że każdy chce jak najlepszy wóz - wystarczy nie kręcić liczników i szybko się ludzie przekonają, jakie są naprawdę przebiegi. A takie gadanie, że kręci się pod klientów jest tylko winą handlarzy, którym w pewnym momencie zabrakło cierpliwości do kręcących nosem na duże przebiegi a chcieli szybko obracać kasą, bo samochody schodziły w ciągu 1-2 dni.
 po drugie nie wiem jak to robia ze auto ma historie a po miesiacu juz jej nie ma w systemie figuruje jako nieserwisowany , kombinuja lepiej niz my. Autorowi chodzilo o srednia statystyczną a nie o wyjątki ktore sie zdarzaja, sa 25 dziewice
 po drugie nie wiem jak to robia ze auto ma historie a po miesiacu juz jej nie ma w systemie figuruje jako nieserwisowany , kombinuja lepiej niz my. Autorowi chodzilo o srednia statystyczną a nie o wyjątki ktore sie zdarzaja, sa 25 dziewice  ale srednia mowi ze takich nie ma
 ale srednia mowi ze takich nie ma 

Woski pisze:Żałosny artykul...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości