Przyznaj się,śpisz na sianie i robią to za Ciebie inni...

Moderator: G0 Karcio

wybacz sam zawieszenia nie zmienię , sam opon na koło nie założę , sam go nie pomaluje a to wszystko dlatego zę nie mam warunków do tego a po drugie nie chwytam się za cos czego nie potrafię
  wybacz sam zawieszenia nie zmienię , sam opon na koło nie założę , sam go nie pomaluje a to wszystko dlatego zę nie mam warunków do tego a po drugie nie chwytam się za cos czego nie potrafię  

Michał_1977 pisze:vwbartus, autko na prawdę ładne,ale chyba (a raczej na pewno) tylko jedną fotkę znalazłem,na której widać,że coś przy tym wozie grzebiesz.
Przyznaj się,śpisz na sianie i robią to za Ciebie inni...

gratki za boczki i podłokietnik sam bym się pokusił chał macz
 gratki za boczki i podłokietnik sam bym się pokusił chał macz  ?
 ?

Tylko dokładkę a reszte to używka nie stać mnie na komplet z ASO bo jeden czujnik to koszt około 400 złmiskieusz pisze:Wow kupowałeś całe PDC w ASO?

niema miałem na początku problem bo chodziły bardzo szybko ale okazało sie że aku prawie padł i było słabe napięcie po naładowaniu działa jak ta lalamiskieusz pisze:komfortowe kierunki chyba mam od tego samego gościa, podłączyłeś bez problemu?

Tak to jest jak się śpi na kasieKonradzikIV pisze:vwbartus, ej znowu nic sam nie zrobiłeś przy aucie bo nie ma Cię na żadnym foto

Jak się postaram to rozsypie "groszówki" na łożku... kwalifikuje się?vwbartus pisze:Tak to jest jak się śpi na kasie

Kurcze a ja poluje i poluje, i nigdy nie mogę znaleźć a jak już się coś pojawi to mi nagle coś innego w aucie pada:p masakravwbartus pisze:Tylko dokładkę a reszte to używka nie stać mnie na komplet z ASO bo jeden czujnik to koszt około 400 zł

teraz czekam na pogode, to zrobię 2 podejście
   teraz czekam na pogode, to zrobię 2 podejście
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości