[youtube][/youtube]
Moderator: G0 Karcio

Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.

juz zmieniłem opisRapix pisze:Porsche chyba nie było w pdk

Pierwszy przejazd i od razu 11.6! Az niedowierzalem bo naprawde spodziewalem sie dwunastek, pozniej dwojka nie chciala wchodzic i zdazaly sie nawet 14stki. Wiec padla meska decyzja- startuje z odcinki z drugiego biegu i niech sie dzieje co chce, no i zaczelo sie dziac coraz lepiej. W polfinale i finale dwa razy pod rzad 11.5, wygralem.
 Pierwszy przejazd i od razu 11.6! Az niedowierzalem bo naprawde spodziewalem sie dwunastek, pozniej dwojka nie chciala wchodzic i zdazaly sie nawet 14stki. Wiec padla meska decyzja- startuje z odcinki z drugiego biegu i niech sie dzieje co chce, no i zaczelo sie dziac coraz lepiej. W polfinale i finale dwa razy pod rzad 11.5, wygralem. 

Jak by co mam C16 w dobrej cenie do sprzedaniacowboy pisze:zalał E85 i dał szanse temu autu na zrobienie 10-tki

Olo ma stacje z E85 pod domemdaniel1d pisze:Jak by co mam C16 w dobrej cenie do sprzedania

chyba wódki, bo raczej nie bedzie tego auta na maniiskerczr36 pisze:Wypas i tyle widze ze bedzie lanie na Mani

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości