Mogłbym wiedzieć dlaczego?Kuli86 pisze:bedziemy koczowac od rana pod brama
 pierwszy raz jade, trzeba sobie dobre miejsce zaklepać? czy jak to jest

Mogłbym wiedzieć dlaczego?Kuli86 pisze:bedziemy koczowac od rana pod brama

Dzieki za info.  A pozwolę sobie jeszcze o coś zapytać. A mianowicie chodzi o to że, zamówiłem już sobie bilet i na bilecie na dole mam długopisem napisane 48 w kółku. Kumpel powiedział mi że to ponoć miejsce gdzie mam stać, jeśli tak jest to trzeba się do tego stosować? Reszta osób ode mnie kupuje bilety w dniu zlotu, a nie chce stać gdzieś zdala od nich
 Dzieki za info.  A pozwolę sobie jeszcze o coś zapytać. A mianowicie chodzi o to że, zamówiłem już sobie bilet i na bilecie na dole mam długopisem napisane 48 w kółku. Kumpel powiedział mi że to ponoć miejsce gdzie mam stać, jeśli tak jest to trzeba się do tego stosować? Reszta osób ode mnie kupuje bilety w dniu zlotu, a nie chce stać gdzieś zdala od nich  
Nie zamawialem nigdy przez neta, ale to jest numer ktory dostaniesz na auto o miejscach parkingowych z numerkami nigdy nie slyszalem i nie widizalemzamówiłem już sobie bilet i na bilecie na dole mam długopisem napisane 48 w kółku

o tak tak odpalimy kpt palnikaA później kpt. Palnik idziemy w

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości