VW 1303 GARBUS by KARPI
Moderator: G0 Karcio
VW 1303 GARBUS by KARPI
WITAM
Garbi jest u mnie około 3 lata,został sprowadzony ze szwecji od starszego pana i miłośnika tych aut. Przebieg w dniu zakupu 131tys km udokumentowany książką servisową z wbijanymi przeglądami i wymianami oleju co 5tys km Auto w ciekawej i rzadko spotykanej kolorystyce: kość słoniowa i czerwone wnętrze. Garbi po zakupie był w takim stanie ze nie trzeba było za wiele robic poza czyszczeniem,polerowaniem i nowym lakierem na boku do listewki.
MODEL:
VW 1303
1974r
Garbi jest w 100% w oryginale nawet dywaniki są z 1974r . Co do modów to nie jestem pewien czy chce zmieniac tak zachowany klasyk a jezeli się kiedyś skusze to tylko troszke niżej i ładne koło ATS lub od starego PORSCHE
Garbi jest u mnie około 3 lata,został sprowadzony ze szwecji od starszego pana i miłośnika tych aut. Przebieg w dniu zakupu 131tys km udokumentowany książką servisową z wbijanymi przeglądami i wymianami oleju co 5tys km Auto w ciekawej i rzadko spotykanej kolorystyce: kość słoniowa i czerwone wnętrze. Garbi po zakupie był w takim stanie ze nie trzeba było za wiele robic poza czyszczeniem,polerowaniem i nowym lakierem na boku do listewki.
MODEL:
VW 1303
1974r
Garbi jest w 100% w oryginale nawet dywaniki są z 1974r . Co do modów to nie jestem pewien czy chce zmieniac tak zachowany klasyk a jezeli się kiedyś skusze to tylko troszke niżej i ładne koło ATS lub od starego PORSCHE
VW 1303 GARBUS by KARPI
Marzenie... stary garbaty... tak trzymaj, nie bajeruj go tylko trzymaj klasyka...
- matiz_1990
- Ma gadane
Re: VW 1303 GARBUS by KARPI
piękny... Żadnych zmian! Utrzymaj go w takim stanie jak jest, bo tu tkwi jego piękno Gratuluje auta
Golf III 1.9 TDI 1Z :D Mroczny Parchu;)
- barteKKK03
- V.I.P.
VW 1303 GARBUS by KARPI
Piękna sprawa.. i przenoszę do właściwego działu... bo tu zaraz zginie wśród zwykłych blaszaków..
- barteKKK03
- V.I.P.
VW 1303 GARBUS by KARPI
Działu z ograniczona możliwością pisania nowych tematów... moderator decyduje co tu umieścić... mogę przywrócić do "cywilnego" działukarpi78 pisze:Wlasciwego? hmm czyzbym sie zgubił?