]micab pisze:na pełnego kulta napewno jest za młode, nie pasują do niego uszczelki chrom, zderzaki z paskami chrom, ale ogólnie uważam, że mk3 też się da zrobić w tym kierunku, może nie całkowicie ale w jakimś stopniu i właśnie w takim kierunku idę
No wlasnie o tego pelnego culta mi chodzilo... Bo bagazniczek sie fajnie prezentuje... Myslalem ze masz zamiar dalej 'cultowac' gofra i za zalozysz do niego wyzej wymienione bajery
 ... Ale skoro nie to furak jest miod.... Chociaz nie wiem czy ja bym sie zdecydowal na to...
... Ale skoro nie to furak jest miod.... Chociaz nie wiem czy ja bym sie zdecydowal na to...  
pzdr

naprawde niektorzy ludzie sa smieszni zobacz lepiej na swoja furke robisz ja tak samo jak wszyscy a jak widzisz inny styl to juz w glowie ci sie kreci i piszesz ze jes kupa bo sam takiego czegos nie wymysliles...
 naprawde niektorzy ludzie sa smieszni zobacz lepiej na swoja furke robisz ja tak samo jak wszyscy a jak widzisz inny styl to juz w glowie ci sie kreci i piszesz ze jes kupa bo sam takiego czegos nie wymysliles...

)
)